u dvorani Graditeljske škole

PRODUKCIJA HUMANITARNOG KARAKTERA Plesni studio Korak u nedjelju slavi svojih pet godina

Osim plesača Koraka, predstavit će se još pet profesionalnih klubova iz Hrvatske. Produkcija je humanitarnog karaktera, a ‬dio ‬prikupljenih sredstva donirat će se Udruzi oboljelih od leukemije

Nakon pet godina rada možemo reći da su rezultati plesnog studija Korak postali prepoznatljivi na lokalnoj i državnoj razini, a i šire te se ponose što svojim rezultatima na ovakav način predstavljaju grad Čakovec i Međimursku‭ ‬županiju.‭

‬Produkcija‭‬ ‭koju pripremaju bit će ‬humanitarnog‭ ‬karaktera‭ ‬te‭ ‬će‭ ‬‬se ‬dio ‬prikupljenih
sredstva donirati Udruzi oboljelih od leukemije. Osim nastupa plesača PS Korak posjetitelji će imati prilike vidjeti pet profesionalnih klubova iz Hrvatske.

Tako će se u Čakovcu u nedjelju, 23. veljače u dvorani Graditeljske škole predstaviti plesni centar K2K iz Rijeke, Funkadelic dance school, Plesni studio Fusion i The Juice iz Zagreba, plesačica suvremenog plesa iz Ljubljane Staša Tušar te plesna trupa iz Nizozemske DaRebels koji su pod vodstvom koreografa Dwighta Cheuk-a-Lama pripremili mali zaseban show s četrdesetak plesača Koraka.

Malo je reći da se ove nedjelje priprema pravi plesni spektakl. Svi zainteresirani karte po cijeni od 35 kuna mogu kupiti na www.ticket2go.hr ili u plesnom studiju Korak.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije