KAZALIŠNA KOMEDIJA

HIT KOMEDIJA ‘Kako i zašto ubiti muža’ u utorak, 25. veljače u Centru za kulturu Čakovec

Ulaznice se prodaju na blagajni dvorane

U utorak, 25. veljače s početkom u 20 sati u čakovečki Centar za kulturu dolazi jedna od najposjećenih kazališnih komedija ‘Kako i zašto ubiti muža’. Ulaznice po cijeni od 60 kuna nabavite na blagajni Centra za kulturu Čakovec.

Komedija o milijun razloga zašto ubiti muža, nastala je nakon burne reakcije nježnog spola na priručnik ‘Kako i zašto ubiti suprugu’. Naime, autor ovog djela Antonio Amuri optužen je za muški šovinizam, poslije čega je uslijedio i priručnik namijenjen damama.

U ovoj urnebesnoj komediji žene će uspjeti pronaći na koji tip muža su osuđene, s podrobnim objašnjenjem ponašanja i maštovitim preporukama za uklanjanje. Tu će se naći različiti tipovi supruga, od kućnog majstora, hipohondra, seksualnih manijaka, razmaženih kretena – navode organizatori.

Ova komedija prema romanima talijanskog književnika Antonia Amurria do sada je realizirana na brojnim pozornicama, a duhovito opisani verbalni okršaji u braku prepunom trzavica nasmijali su publiku diljem svijeta. 

Ulogu supruga tumači Peđa Damjanović, a izmedju ostaloga ima zapaženu ulogu u zabavno glazbenom igranom programu “Čađava mehana”. Žensku stranu ispričat će glumica Nataša Aksentijević. Redatelj predstave je Radomir Rade Vukotić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije