Gazde velikim koncertom proslavili 20 godina karijere

Sinoć je prepuna velika dvorana Doma sportova bila mjesto na kojem su GAZDE održali izvrstan koncert, obilježavajući time svojih 20 godina karijere.

Koncertom koji je trajao više od dva sata, koncertom sa odličnom produkcijom, dečki su se htjeli zahvaliti svojoj mnogobrojnoj publici te pomno odabranim repertoarom napraviti presjek svih ovih godina.

Publika je uživala u njihovim mnogobrojnim hitovima kao što su pjesme ‘Bez tebe sam to što jesam’, ‘Did luka’, ‘Neće snaša tamburaša’, ‘Laže selo, lažu ljudi’, ‘Otvor ženo kapiju’, ‘Ja pijem da zaboravim’, ‘Vazda gazda’ ‘Još i danas zamiriše trešnja’, ‘Što sam Bogu skrivio’, ‘Lutalica’ i dr.

Kao posebne gošće na pozornici su im se pridružile i dvije gošće, Antonija Šola na njihovoj zajedničkoj pjesmi ‘Milijun poljubaca’ i  Vedrana Vukojević sa kojom Gazde imaju pjesmu ‘Dat će Bog i bolje dane’.

Posebno iznenađenje bio je nastup Mladena Bodaleca koji se Gazdama pridružio kao – kolega iz susjednog kvarta Dubrave – kako je to Marko Bujanović nekoliko puta naglasio kao poveznicu gosta na njihovom obljetničkom koncertu.

Dvadeset godina bio je odličan povod da se GAZDE zahvale svojoj mnogobrojnoj publici koja je na koncert došla iz svih krajeva Hrvatske, ali i Mađarske, Slovenije pa čal i Njemačke.

‘Prošlo je nešto manje od 20 god u Domu sportova, imali smo nekoliko koncerata u ovoj dvorani, svi su bili stresi, ali nikad nismo bili usviraniji i najležernije ulazimo u ovaj nastup’, rekao je pjevač grupe, Marko Bujanović.

Nakon dva puta pozivanja na bis, GAZDE su koncert završile sa aktualnom pjesmom ‘Trebam te noćas’, za koju su i prije nekoliko dana snimili spot, sa Lanom Banely kao glavnom glumicom.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije