Vijesti / Društvo
Društvo
GODINA VRHUNSKIH REZULTATA Dejan Drabić i dalje na čelu Mladih informatičara Strahoninca
MIS Strahoninec

MIS STRAHONINEC

GODINA VRHUNSKIH REZULTATA Dejan Drabić i dalje na čelu Mladih informatičara Strahoninca

Predsjednik će i dalje biti Dejan Drabić, dopredsjednik je Matija Novak, a tajnica Mirjana Mikolaj

U subotu, 8. veljače održana je izborna skupština udruge Mladi informatičari Strahoninca (MIS) u prostorijama Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje s početkom u 19 sati. Usvajanjem dnevnog reda te nakon utvrđivanja kvoruma, predsjednik udruge osvrnuo se na rad udruge tijekom 2019. godine. Godina je to, kako je istaknuo, u kojoj je bilo pregršt aktivnosti, ali i vrhunskih rezultata.

Krunska suradnja s Međimurskim informatičkim klubom Čakovec, suradnjom s Tehnološko-inovacijskim centrom Međimurja (TICM) i iznimnom potporom Međimurske županije, udrugu je ostvarila preduvjete da kod značajnog broja djece razvije informatičke i robotičke vještine.

Svakako je Centar izvrsnosti informatike Međimurske županije najznačajniji i najvažniji projekt udruge. Pokroviteljstvo i partnerstvo Međimurske županije, prostorni kapaciteti Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje i visoko stručan kadar udruga MIS i MIK, omogućio je da brojna djeca razvijaju izvrsnost, a da sve to za polaznike bude sasvim besplatno.

- Ovakvo ulaganje u djecu i mlade, a za što se zahvaljujemo osobito županu Matiji Posavcu, dalo je svoje rezultate. Udruga je diljem Lijepe Naše poznata po vrhunskim rezultatima, ali i jednima od najboljih predavača i mentora - kažu.

Tijekom 2019. godine, udruga MIS sudjelovala je u slijedećim projektima, a članovi su sudjelovali na mnogobrojnim natjecanjima.

Glasovanjem članova s pravom glasa jednoglasno je izabrano vodstvo udruge. Upravni odbor čine predsjednik Dejan Drabić, dopredsjednik Matija Novak, tajnica Mirjana Mikolaj, a uz njih tu su još i Sanja Krištofić te Denis Vidović kao članovi.

Nadzorni odbor čine Miljenko BlažekaRenato ŽeleznjakDunja Škvorc, a Sud časti Igor Matoša, David Krištofić i Viktor Lazar.

Više o uspjesima pročitajte na linku.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Category: 5935

Reci što misliš!