SAZNAJTE DETALJE

MENADŽMENT I KULTURA Otvorene prijave za aktivnosti zadnjeg edukacijskog ciklusa projekta Nove prakse

Broj sudionika je ograničen, zato rezervirajte svoje mjesto što prije.

Zanima vas menadžment i odlučivanje u kulturi, kulturna produkcija ili kritička uloga kulture? Na zadnjem Edukacijskom ciklusu za razvoj novih formata uključivanja publike bavit ćemo se upravo ovim temama, poručuju organizatori.

Iskoristite priliku i sudjelujte na zadnjim edukativnim aktivnostima na projektu Nove prakse u zgradi Scheier u Čakovcu. Broj sudionika je ograničen, zato rezervirajte svoje mjesto što prije.

Edukacije se financiraju iz projekta ‘Nove prakse – sudioničko upravljanje zgradom Scheier’, a vaše sudjelovanje je besplatno, ali su prijave obavezne. 

Prijavnica s više informacija ispunjava se na linku

Rok za ispunjavanje prijavnice je ponedjeljak, 17. veljače, u 12 sati.

Svi polaznici koji će sudjelovati na svim radionicama i predavanjima (Kulturni menadžment – 2 radionice + predavanje, Kritička uloga kulture – radionica + predavanje) dobit će potvrdu o završenom Edukacijskom ciklusu za razvoj novih formata uključivanja publike.

Na radionice, predavanja i javni razgovor mogu se prijaviti: predstavnici udruga članica Platforme za Društveni centar Čakovec, predstavnici društvenih, kulturnih i umjetničkih udruga, organizacija i ustanova, predstavnici Grada Čakovca i Međimurske Županije te svi ostali zainteresirani građani.

Voditelj svih aktivnosti u sklopu ovog Edukacijskog ciklusa bit će Davor Mišković koji je u okviru Europske prijestolnice kulture voditelj programskog pravca Dopolavoro.

Bavi se istraživanjima, kulturnim politikama i umjetničkom produkcijom. Bio je kao savjetnik za međunarodnu kulturnu suradnju u Ministarstvu kulture, u Drugom moru je provodio istraživanja, kulturne programe, galerije, festivale, konferencije, seminare i radionice, a radio je i s lokalnim upravama na unapređenju kulturnog sustava kroz izradu strateških dokumenata, koordinirao je izrade kulturnih strategija Istre, Pule, Labina i Pazina. 

Datumi, vrijeme i lokacija aktivnosti: 

Kulturni mendadžment

Četvrtak, 20. veljače, zgrada Scheier

Radionica 15:00 – 19:00 

Predavanje: Odlučivanje u umreženom društvu 19:30 – 21:30

Petak, 21. veljače,  zgrada Scheier

Radionica, 9:00 – 15:00

Kritička uloga kulture

Srijeda, 4. ožujka 2020.

Predavanje: Kulturna produkcija, 17:00 – 19:00 sati

Četvrtak, 5. ožujka 2020.

Radionica, 9:00 – 13:00 sati

Javni razgovor

Četvrtak, 5. ožujka 

Javni razgovor o Europskoj prijestolnici kulture, 14:00 – 15:00 sati

Fokus grupe

Fokus grupe namijenjene su samo za udruge članice Platforme, predstavnike Grada Čakovca, Međimurske županije, Centra za kulturu, kulturnih i umjetničkih institucija i organizacija. Svaka fokus grupa je razgovor u trajanju od 60 – 90 minuta.

Utorak 3. ožujka 2020. 17:00 – 18:30 sati

Fokus grupa: Raspodjela moći i odgovornosti u sudioničkom upravljanju

Srijeda, 4. ožujka 2020.  9:00 – 10:30 sati 

Fokus grupa: Pridonosi li sudioničko upravljanje ostvarenju ciljeva organizacija ili ono postaje cilj?

Srijeda, 4. ožujka, 12:00 – 13:30 sati

Fokus grupa: Pridonosi li sudioničko upravljanje ostvarenju individualnih ciljeva ljudi uključenih u proces sudioničkog upravljanja?

Informacije o aktivnostima na projektu Nove prakse-sudioničko upravljanje zgradom Scheier pronađite na web stranici scheier.hr te na društvenim mrežama projekta (Facebook, Instagram).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije