POLJOPRIVREDA

NOVOSTI U Orehovici organizirana dopunska izobrazba o sigurnom rukovanju pesticidima i pravilnoj primjeni pesticida

Za dopunsku izobrazbu su se mogli prijaviti svi kojima u 2020. godini ističe važenje kartice za uporabu pesticida, a prijave su se zaprimale od 10. siječnja do 24. siječnja 2020.

Općina Orehovica u suradnji s Pučkim otvorenim učilištem Čakovec organizirala je dopunsku izobrazbu o sigurnom rukovanju s pesticidima i pravilnoj primjeni pesticida.

Izobrazba je održana u ponedjeljak, 10. veljače, u prostoru Sportsko vatrogasnog objekta u Orehovici. Za dopunsku izobrazbu su se mogli prijaviti svi kojima u 2020. godini ističe važenje kartice za uporabu pesticida, a prijave su se zaprimale od 10. siječnja do 24. siječnja 2020.

Ukupno se prijavilo 120 osoba, od kojih je 111 s područja Općine Orehovica. Tako su održana predavanja u 2 grupe, I. grupa u 08.00 h, dok je druga grupa u 16 sati. Cijena dopunske izobrazbe s polaganjem ispita i izdavanjem iskaznice iznosi 150,00 kuna po osobi.

Troškove za polaznike izobrazbe s prebivalištem na području Općine Orehovica u cijelosti će se podmiriti iz općinskog proračuna, dakle, iznos od 16.650,00 kuna, dok će osobe iz drugim mjesta troškove snositi same.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije