Statistika

NA VRHU eMedjimurje.hr i dalje najposjećeniji portal u sjeverozapadnoj Hrvatskoj!

Brojke su dokaz da naš portal opravdava svoj cilj i ide u pravom smjeru, a vi ste ti koji nam dajete svoje povjerenje.

Prema statističkom alatu za mjerenje posjeta stranica Google Analytics, portal eMedjimurje.hr je u razdoblju od 1. siječnja do 31. siječnja 2020. godine zabilježio rekordnu posjećenost i potvrdio već dugogodišnju činjenicu – najposjećeniji smo lokalni portal na sjeverozapadu, a ako uzmemo u obzir broj stanovnika pojedine županije, vjerojatno i najposjećeniji lokalni online medij u cijeloj Hrvatskoj!

Brojke alata Google Analytics pokazuju da je u navedenom razdoblju portal zabilježio preko 591 tisuću jedinstvenih posjetitelja uz 7,7 milijuna otvaranja stranica!

Isto tako, najnoviji podaci s društvenih mreža pokazuju da eMedjimurje.hr vlada i tim područjem. Na Facebooku nas prati preko 62 tisuće ljudi, dok se na sve popularnijem Instagramu približavamo brojci od 11 tisuća pratitelja.

Prema neovisnom statističkom alatu SimilarWeb vodeći smo portal u sjeverozapadnoj Hrvatskoj, a donosimo pregled posjeta za posljednja tri mjeseca. eMedjimurje.hr ima gotovo veću posjećenost od svih ostalih portala s liste – zbrojeno.

(Screenshot: SimilarWeb)

Naš i vaš portal je i dalje pozicioniran na Facebooku s najvećim ‘Engagementom’ (angažmanom pratitelja/čitatelja – lajkovi, komentari, dijeljenja i ostalo), daleko ispred ostalih s brojkom od preko 416 tisuća.

(Screenshot: Facebook)

Također neovisno istraživanje Gemius pak pokazuje da smo tijekom 1. mjeseca 2020. zabilježili preko 404 tisuća stvarnih korisnika te smo time zauzeli sam vrh ljestvice lokalnih portala u Hrvatskoj.

Ustrajnost i kvalitetu prepoznali su čitatelji s kojima u suradnji kreiramo velik broj sadržaja. Sretni smo što u današnjim vremenima imamo poslovne partnere koji su prepoznali naš portal kao put do svojih klijenata.

Sve to je dokaz da naš portal opravdava svoj cilj i ide u pravom smjeru, a vi ste ti koji nam dajete svoje povjerenje. Hvala vam na tome!

Google Analytics je Googlov alat za praćenje svih parametara posjeta i analize posjetitelja web stranice.

SimilarWeb je jedino globalno relevantno neovisno mjerenje. “SimilarWeb is a website which provides web analytics services for businesses. The company offers its customers information on their clients’ and competitors’ website traffic volumes; referral sources, including keyword analysis; and website “stickiness” (e.g., time on site, page views, bounce rate), among other features. Like Alexa Internet, it extrapolates data from a panel of web users who allow to monitor their internet activity, combined with direct observations for a subset of internet properties, such as websites’ own traffic statistics. In 2019, it claimed to have the world’s largest panel, with hundreds of millions users.”

GemiusAudience je sindicirani marketinški projekt mjerenja posjećenosti web siteova, koji se s jednakom metodologijom izvodi u državama istočne i srednje Europe, dijelu jugoistočne Europe, a prvi koraci u osvajanju zapadnih internet tržišta jest i implementacija istraživanja u Danskoj. Projekt GemiusAudience je projekt poljske tvrtke Gemius, najveće internet-istraživačke agencije u regiji istočne i srednje Europe.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije