ljubav prema lovstvu

OBOSTRANI PONOS Učitelj Franjo i učenik Mladen na istom zadatku

Franjo Kocijan, član LD Prepelica Mala Subotica, i Mladen Lacković, tajnik Lovačkog saveza Međimurske županije, dijele ponos na članstvo u udruzi lovaca.

Na kraju godišnje izvještajne skupštine Lovačkog saveza Međimurske županije razlog za posebno zadovoljstvo je imao Franjo Kocijan, član LD Prepelica iz Male Subotice.

On je na toj skupštini dobio dva izuzetno vrijedna priznanja. Od Hrvatskog lovačkog saveza je dobio Povelju za dugogodišnje članstvo i vjernost lovstvu, dok je od Lovačkog saveza Međimurske županije nagrađen Plaketom Nikole Zrinskog VII. kao priznanje za 50 godina lovačkoga staža i doprinosu razvoja lovstva u Međimurskoj županiji.

Franju i Mladena ne veže samo ljubav prema lovstvu. Oni se znaju dugi niz godina jer je Mladen bio Franjin učenik u OŠ Mala Subotica (danas Tomaša Goričanca).

– Bio je dobar i uzoran učenik, a drago mi je da je još bolji lovac jer je pošao putem lovstva završivši studije lovstva – rekao je Franjo. Manirom uglađenog i dobro odgojenog, Mladen nije štedio komplimente na račun svoga učitelja, ali i Franju kao lovca.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije