ZABAVA JE ZAGARANTIRANA

NOĆNI ŽIVOT U PODROOMU Očekuje vas Podrumarenje, nastup grupe Dregermajster, a dolazi i Senidah

Budite dio još jedne zajedničke priče u ugodnoj i zabavnoj atmosferi Podroom Drink&Music Cluba.

Tradicionalnim Podrumarenjem zagrijte se za početak veljače. U Podroom dolazi Tamburaški Sastav ‘Prim’, te Vina Preiner, poznata po iznimno kvalitetnim vinima. Budite dio još jedne zajedničke vinske priče u ugodnoj i zabavnoj atmosferi međimurskog vinogorja, ovog četvrtka u Podroom-Drink&Music Club!

Nova godina je napokon stigla, a Podroom se potrudio prirediti vam opuštajuće popodne u Podroom-Drink&Music Club!. Uživati u AfterWork partiju možete svakog petka.

Pripremili su i akcijske cijene pića:

– Karlovačko – 12 kn
– Bambus mali – 8 kn
– Bambus veliki – 12 kn
– Gemišt – 5 kn
– Pelinkovac – 8 kn
– Amaro – 8 kn

– Za više informacija svakako pratite društvene mreže od Podrooma jer ćemo Vas redovito obavještavati o eventima i promotivnim akcijama, a već od ovog petka Vas pozivamo da nam se pridružite na afterwork partiju – stoji u najavi.

Prvi put u Čakovec dolazi grupa Dregermajster. Datum je 7. veljače, a za warmup i after nakon live-a su zaduženi Zembo i Rofellos, koji će vas provesti kroz sve ono što se sluša u Dreger studiju: Rap, Trap, Grime, RnB i još koješta!

Bio:

Dregermajster Crew je  super grupa koja djeluje od 2008. u raznim formacijama. Glazbenu palicu Dregera je od 2008. do 2018. držao Kiddara te je pod njegovim glazbenim vodstvom izašlo 4 albuma: Str8 From The Klet (2010), Ekipa Za Očevid (2011), Rostna Piva & Mlada Prknad (2012), Šampionat: Borba Frente, Borba (2013). Nakon pauze od par godina ponovo se aktiviraju 2018. kada glazbenu palicu preuzima Zembo Latifa te na prvi rođendan DregerBojsi studija, 08.03.2019. izdaju svoj 5. studijski album nazvan ‘Dregerovo’. Članovi kolektiva su Zembo, Žac, Bili, Johnie, Djubre, Rafaelo, Lukica i Dandy.

U subotu, 8. veljače, na rasporedu je ‘SamoGas’ i Clubbing & Balkaton.

Uz #PodroomClubbing očekuje vas SamoGas koji će subote uvrstiti u nove vrste zabave! Za svakog ponešto, tako će se do kojih pola noći vrtjeti svima nam poznata #clubbing glazba, a nakon toga twist te nam dolazi Senidah, a uz nju će biti i zvukova Cobyja, Raste, Bube & Jale, Corone i Connecta…

Znači, jednostavna i odlična receptura za subote koje će se dugo pamtiti!

Budite dio još jedne zajedničke priče u ugodnoj i zabavnoj atmosferi Podroom Drink&Music Cluba. Više o eventima, rasporedu i važnim informacijama možete saznati na službenoj Facebook stranici Podroom Drink&Music Club, ili na službenom eventu. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije