IZVELI PREDSTAVU U LENDAVI

MEĐIMURCI U SLOVENIJI Dramska sekcija KUD-a Mura predstavom ‘Seks i grod’ nasmijala Lendavu

Odlična publika ih je često prekidala glasnim smijehom i aplauzom

Komedija “Seks i grod” je u nedjelju, 2. veljače nasmijala mnogobrojnu publiku u Gledališkoj in koncertnoj dvorani Lendava, a po procjenama organizatora skupilo se oko 250 gledatelja željnih smijeha i zabave.

Glumice i glumci Dramske sekcije KUD-a ‘Mura’ Mursko Središće svoj dio ‘posla’ obavili su vrlo kvalitetno, u scenskoj izvedbi jasno, glasno i fluidno, a odlična publika ih je često prekidala glasnim smijehom i aplauzom. ‘Kritika’ tj. pohvala gledateljica i gledatelja u razgovorima nakon predstave je bila da im je tih 40-tak minuta prebrzo prošlo te da treba što prije izvesti novu predstavu u Lendavi. 

– Dramska sekcija na gostoprimstvu i organizaciji zahvaljuje Gledališkoj skupini Kofetarji Lendava (Marija Varga), Društvu upokojencev Lendava (Aleksander Marič) i Hrvaškom kulturnem društvu Pomurje Lendava (Đanino Kutnjak) – kaže Bojan Bračko, voditelj središćanskih glumaca.

Veselo druženje nastavljeno je uz razmjenu glumačkih i redateljskih ideja u vinotoču “Halas” u Dolgovaškim Goricama. Na opće i svekoliko oduševljenje dogovorena je suradnja u zajedničkom pisanju i zajedničkom izvođenju međunarodne komedije o hrvatsko-slovenskim tj. međimursko-prekmurskim odnosima, zgodama i nezgodama života uz granicu na Muri.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije