Humanitarna udruga Fijolina vas poziva na dva koncerta!

Humanitarna udruga Fijolina organizira humanitarni koncert u srijedu 12.12.2012. u Centru za kulturu s početkom u 19 sati s ciljem prikupljanja donacija za djecu bez roditelja ili adekvatne roditeljske skrbi. Kupnjom ulaznica posjetitelji pomažu djeci, a zauzvrat će dobiti bogat program u kojem će nastupiti 25 izvođača iz Međimurja.

Neki od izvođača biti će Elizabeta Toplek- teta Liza, Marija Jambrošić, Rebeka Posavec, plesna skupina “Teuta”, vokalna skupina Glorija, KUD “Seljačka sloga” iz Nedelišća, Suzana Herceg, Tajana Toplek, Ivan Škvorc-Ivač, KUD Kotoriba i mnogi drugi. Voditelji će biti Dejan Buvač i Klara Ladić, a za glazbenu produkciju zadužen je Zlatko Korbelj- Zujo. Koncert je organiziran na inicijativu Marije Jambrošić koja ima veliko iskustvo u organizaciji takvih koncerata. Svi posjetitelji moći će vidjeti slikarsku radionicu udruge VenoArt čiji će radovi biti na prodaju, a novac od prodaje biti će doniran djeci kao i novac od donacija za koje će donatori dobiti proizvode iz ostalih radionica Humanitarne udruge Fijolina, kao što su CD, kape, baloni i ostalo.


Cijena ulaznice za ovaj humanitarni koncert je 20kn. Posjetite ovaj koncert i na taj način pomozite djeci kojoj je u ovome trenutku pomoć najpotrebnija.

Još jedan humanitarni koncert za djecu bez roditelja ili adekvatne roditeljske skrbi održat će se u prostorijama Društvenog doma Žiškovec u nedjelju 16.12.2012. s početkom u 16 sati. Koncert je u organizaciji Humanitarne udruge Fijolina. Inicijatori koncerta su Željko Pokupec Šero i Vladimir Košir Tonka koji će ujedno i nastupiti u programu. Uz njih nastupiti će i Ivica Dobranić, Ivan Mezga, “Međimurski vrući kaj”, KUD Žiškovec, KUD “Kaštel” Pribislavec, Nenad Peršak, Bojan Masnec koji će ujedno biti i voditelj programa.

Na koncertu će se prikupljati dobrovoljni prilozi koji će biti prosljeđeni za potrebe djece kojima pomaže Humanitarna udruga Fijolina. Posjetite ovaj koncert u Žiškovcu i na taj način pomozite djeci kojoj je u ovome trenutku pomoć najpotrebnija.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije