Vijesti / Društvo
Društvo
OPĆINA SELNICA Otvoren žiro račun za obitelj Žunić iz Plešivice!
Stjepan Mesarić

POKAŽIMO SRCE

OPĆINA SELNICA Otvoren žiro račun za obitelj Žunić iz Plešivice!

Kupljena kuća bit će vlasništvo djece

Vezana vijest

Obitelj Žunić HVALEVRIJEDNO OPĆINA SELNICA PRISKOČILA U POMOĆ Jednoglasno odlučeno da se za obitelj Žunić prikupe novci i kupi kuća

Nakon što je Općinsko vijeće Selnice na prijedlog načelnika općine Ervina Vičevića donijelo Odluku o prikupljanju novčanih donacija za pomoć obitelji Žunić iz Plešivice, kojoj je potreban novi dom (pisali smo jučer o tome opširnije), općina je otvorila žiro račun na koji se od 17. siječnja 2020. mogu uplaćivati donacije i dobrovoljni prilozi.

Načelnik Općine Selnica danas je otvorio žiroračun posebne namjene pod nazivom: OPĆINA SELNICA – POMOĆ ZA OBITELJ ŽUNIĆ.

Žiroračun će biti aktivan od sutra, odnosno od 17.01.2020.

Donacije možete uplaćivati na IBAN računa: HR25 2340 0091 5110 5530 3, model i poziv na broj: HR24  7765, opis plaćanja: Donacija za obitelj Žunić.

Kada se prikupi dovoljno novca za kupnju kuće, Općina Selnica će kod jednog odvjetničkog ureda sastaviti ugovor po kojemu će vlasništvo nad kućom imati sin i kćer Zdravka i Martine Žunić. Već sada načelnik i općina zahvaljuju svima koji se odluče biti sudiuonici ove humane akcije.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!