“Učitelj ima moć zapaliti iskru radoznalosti”

Na trećoj ovogodišnjoj svečanoj promociji odgojno-obrazovnih radnika, koji su napredovali u zvanje, održanoj 7. prosinca 2012. godine u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu Odluku o napredovanju u zvanje mentora dobilo je 48 odgojitelja i stručnih suradnika iz predškolskih ustanova, iz osnovnih škola 242 učitelja i stručna suradnika, a iz srednjih škola i učeničkih domova 150 nastavnika i odgajatelja.

Agencija za odgoj i obrazovanje u suradnji s Ministarstvom znanosti, obrazovanja i sporta promovirala je ove godine ukupno 1405 odgojno-obrazovnih radnika, koji su promocijom u položajna zvanja nagrađeni za stručnost, pedagoške metode, uzorni rad i trajno stručno usavršavanje kojim unapređuju nastavni proces poučavanja i odgojno-obrazovni sustav u cjelini.

Zvanje odgojitelja mentora stekle su Smiljka Grujić, Gordana Šoltić Siladi i Nevenka Žganec iz DV Čakovec te Nenad Novak iz DV Žibeki.

Imamo tri nova učitelja mentora i svi dolaze iz OŠ Goričan, a to su učitelj informatike Alan Belak, učiteljica tehničke kulture Katica Mikulaj Ovčarić i učiteljica razredne nastave Sanja Rašan.

Kod srednjih škola iz gimnazije Čakovec profesori mentori su nastavnice kemije Mirjana Jakopčević i Davorka Majetić, nastavnice matematike Daniela Penić i Štefanija Požgaj te nastavnica tjelesne i zdravstvene kulture Suzana Trupković. Učiteljica glazbene kulture Mira Bratuša iz Centra za odgoj i obrazovanje promovirana je u učitelja mentora. Čestitamo svima promoviranima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije