prvorođeno dijete na božić

ROĐEN NA BOŽIĆ U čakovečkoj bolnici posjetili i darivali mamu Biljanu i malog Bornu

Dr. Sanja Topličanec, koja je dočekala 'čestitare', zahvalila se na posjeti u svoje ime i u ime ravnatelja bolnice i prihvatila je njihovu ideju da takvi posjeti postanu tradicionalni

Početkom Došašća je u Crkvi sv. Antuna Padovanskoga na čakovečkom Jugu održana božićna duhovna obnova članova Zrinske garde Čakovec, međimurskih branitelja, Družbe “Braća Hrvatskog Zmaja” Zmajski stol čakovec, konfratara Franjevačkog smostana u Čakovcu i pripadnika PU Međimurske.

Prigodni blagdanski duhovni nagovor održao je fra Stanko Belobrajdić, duhovnik Zrinske garde i poslije nadahnutog nagovora, načelnik Općine Selnica, Ervin Vičević, član Zrinske garde je predložio da predstavnici prisutnih udruga na Božić posjete prvorođeno dijete u Županijskoj bolnici Čakovec i odnesu mu poklon.

Prijedlog je s oduševljenjem prihvaćen tako da su na Božić mamu Biljanu koja je rodila malog Bornu posjetili Đuro Bel i Alojzije Sobočanec iz Garde, Marijan Ramuščak iz Družbe, branitelj Pavo Jazvić, zamjenik načelnika PU međimurske Krunoslav Gosarić i načelnik Općine Selnica koja je pokrovitelj ovoga posjeta.

Općina Selnica je već dugo godina prijatelj djece tako da je načelnik Vičević predao prigodan poklon i poklon bon. Svi su mami čestitali sretan Božić, čestitali rođenje malog Borne i poželjeli dobro zdravlje kako mami, tako Borni i cijeloj obitelji.

Dr. Sanja Topličanec, koja je dočekala “čestitare”, zahvalila se na posjeti u svoje ime i u ime ravnatelja bolnice i prihvatila je ideju “čestitara” da takvi posjeti postanu tradicionalni, jer roditi dijete na Božić, dan rođenja Isusa Krista poseban je Božji dar, istaknuo je načelnik Vičević.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije