DRUŽENJE S BIVŠIM KOLEGAMA

LIJEPA GESTA U OŠ Jože Horvata Kotoriba nisu zaboravili umirovljenike

Dojučerašnja druženja u školi pretvorili su u novi oblik sjećanja i zahvalnosti. Novi susret izmamio je i suze...

Do nedavno su svake godine na izmaku u OŠ Jože Horvata Kotoriba pozivani na zajedničko druženje njihovi kolege koji su u mirovini. Bila je to prigoda da se prisjete zajedničkih dana provedenih u službi najmlađih, da im se upute riječi zahvale za suradnju ali i svaki savjet starijih, a koji su kao mladi učitelji zdušno upijali.

Ove godine je došlo do promjene. Najviše iz razloga što jedan dio njih živi u Čakovcu pa su kotoripski učitelji čestitari došli u njihov grad. U toj su se ulozi našli: Danijela Sabol, Adela Horvat, Marija Kontrec, Robert Katanec i Draženka Golub. Potonja bivša kolegica obratila im se je biranim riječima, riječima koje su kod nekih umirovljenih izmamile i pokoju suzu.

Među njima su bili: Margita Matan, Ankica Balent, Ružica Fundak, Nada i Vojislav Bogojević i autor ovog priloga. U njihovo ime na ovoj gesti riječi zahvalnosti kao i pozdrave kolektivu bivših uputila je Nada Bogojević. Ostali umirovljenici škole iz Kotoribe pozvani su u školsku zgradu gdje je i za njih priređeno prigodno druženje. Svi su oni nagrađeni buketićima svježeg cvijeća koje simbolizira prijateljstvo i neraskidivost.

Sjetili su se pokojne Štefice Grubić i Dragutina Dominića pa su cvijeće i zapaljenu svijeću postavili i ostavili na njihovom zadnjem počivalištu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije