Božićni party Udruge studenata Međimurja

Udruga studenata Međimurja organizira Christmas party koji će se održati u utorak, 11. prosinca u clubu Maraschino u centru Zagreba. Svoje karte možete kupiti u četvrtak, 6. prosinca u prostorijama Zavičajnog doma Međimurje 10/III od 19 do 22 sata gdje će te se ujedno imati priliku učlaniti te produžiti svoje članstvo za akademsku godinu 2012./2013.

Također se organizira tribina MEMO AIDS na kojoj ćete moći saznati sve o opasnostima i mogućoj prevenciji. Tribinu će održati potpredsjednica udruge Karolina Kolarić. Nastavno će se karte moći kupiti u petak, ponedjeljak i utorak u holu SC-a od 11-20 h. Uz ulaznicu na poklon dobivate gratis Christmas kapu. 

Cijelu noć će vas zabavljati DJ Djed Božićnjak uz najveće hitove Severine, Rozge, Magazina, Joleta i mnogih drugih domaćih izvođača te uz najveće ljetne strane i domaće house hitove. Ovaj put je ograničen broj karata zato požurite sa njihovom rezervacijom na broj telefona 099 809 1919. Nakon toga, pozivaju vas na zajedničko druženje uz dobru kapljicu u prostorijama Zavičajnog društva Međimurje.

Isto tako, 21. prosinca održat će se projekt “Kam na faks?!” u sportskoj dvorani Ekonomske trgovačke škole Čakovec gdje će međimurski srednjoškolci moći saznati sve o upisima, uvjetima i detaljima vezanih uz fakultete od strane svojih starijih kolega – studenata. Stoga pozivaju sve srednjoškolce, njihove roditelje, učitelje i prijatelje da im se pridruže taj dan u sportskoj dvorani od 10 do 12 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije