NAŠU FOTKU OBJAVILI I AMERIKANCI

RIJEŠEN MISTERIJ Duh na Jasmininom sprovodu na groblju u Palovcu ili nešto sasvim drugo?

Ako dobro pogledate gornji desni kut, vidjet ćete obris figure koja izgleda kao da je od magle, napisali su na američkoj web stranici koja se bavi paranormalnim. Otišli su na groblje u Palovec i otkrili 'duha'

Vjerujete li u duhove? Ako ste od tih, vjerojatno ste čuli za internetsku stranicu Slapped Ham, koja se bavi jezivim, neobjašnjivim, paranormalnim pojavama.

Na njoj je nedavno osvanula naša fotografija sa sprovoda Jasmine Dominić, čije je tijelo pronađeno u škrinji u Palovcu nakon 19 godina, a za ubojstvo sumnjiče njezinu sestru Smiljanu Srnec.

Fotografiju je spomenutoj web stranici poslao dotični Kris Vranovic, barem tako navode, a autor orginalne fotografije je Stjepan Hranilović

Kao da je od magle ili dima

Na spomenutoj američkoj stranici koja, dakle, prati sve jezivo, bizarno i paranormalno, 24sata su naišla na članak iz travnja ove godine u kojem se navodi lista duhova uhvaćenih na kamerama.

– Fotografija je nastala na sprovodu Jasmine Dominić iz Hrvatske koja je nestala prije 18 godina. Ako dobro pogledate u gornji desni kut fotografije, možete vidjeti obrise duha, mutne osobe iza svih ljudi koji žaluju. Figura izgleda transparentno, kao da je stvorena od magle ili dima – napisali su uz povećanu fotografiju.

Ekipa 24sata otišla je na groblje u Palovcu gdje je snimljena fotografija. Vrlo brzo su otkrili ‘duha’. Radi se o silosu koji je u blizini groblja i čiji je obris na fotografiji Amerikancima odao dojam da se radi o nečem paranormalnom.

Jasmina Dominić je imala samo 23 godine kada je 2000. godine nestala. Mlada studentica misteriozno je nestala prije 19 godina, a njezina sestra Smiljana osumnjičena je za ubojstvo. Slučaj je i dalje obavijen velom tajne.

Nitko ne zna tko je ubio Jasminu i sakrio njeno tijelo u zamrzivač kraj kojeg je obitelj gotovo svaki dan prolazila, pišu 24sata.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije