Zanimljiv i atraktivan program u Podroomu

NICK PARKER (acoustic night)
Srijeda,  5.12.2012. 21 sat

Nakon najzanimljivijeg  live iskustva ikad, u petak su u Podroom Drink And Music Clubu dečki iz Empire Affair + Pištolj na gumene metke, počastili su sve goste odličnim koncertom. Ponovo imate priliku biti dio odličnog live nastupa, ove srijede će ugostiti još jednog izvođača iz Engleske. 

Nick Parker dolazi iz Glastonburya i predstavlja britansku školu kantautora. Izdavši album u 2010. pod nazivom “The King Of False Alarms” krenuo je s europskim turnejama (Belgija, Nizozemska, Litva, Švicarska, Njemačka) i zaokupio pozornost njemačke publike a samim time izdavača koji su album distribuirali širom njemačkog tržišta. Nick po prvi puta dolazi na mini-turneju po sjevernom dijelu Hrvatske.

Originalni poziv na prvi Crosstown Music Festival u Križevcima proširio se na jednotjedni boravak i turneju od pet nastupa. Solo i akustično  Nicka se definitivno vrijedi poslušati uživo. Rijetka prilika na kojoj se u pravoj klupskoj atmosferi može uživati u predobrom zvuku koji nikog neće ostaviti ravnodušnim. Očekuje vas ugodan ambijent, dobra zabava i mnoga iznenađenja za okrjepu. Dođite i zabavite se uz primamljive zvukove i dobro poznatu atmosferu…

PODRUMARENJE ČETVRTKOM uz Podroom Drink And Music Club
Četvrtak, 6.12.2012. 21 sat

Podroom Drink And Music Club svakog će četvrtka predstaviti jednu vinariju.  Ovog četvrtka očekuje vas veliko predstavljanje vina iz poznate međimurske vinske kuće Kunčić. Opustiti se možete već od 20 sati uz litru i vodu po cijeni od 50 kuna, a tu su degustacije i prezentacija odabranih vinskih sorti vinarije Kunčić. Za glazbeni ugođaj pobrinut će se tamburaši i DJ Sino.


Vinarija Kunčić

Smještena je u mjestu Banfi na zadnjim metrima Sjeverozapadne hrvatske. Granična crta sa Slovenijom prolazi preko dvorišta i kuće obitelji Kunčić, a s terase njihove vinarije prolama se pogled na krajobraz slovenskog Prekmurja i nešto udaljeniju Mađarsku. I podrum i vinogradi ogledni su primjer marljivog i brižnog pristupa vinarstvu te neprekidnog ulaganja, što na kraju, naravno, rezultira vinom izvrsne kvalitete. Pridružite se i uživajte u jedinstvenoj vinskoj ponudi. Stoga, skupite društvo i posjetite Podroom Drink And Music Club.

TRASH & BURN PIN-UP CALENDAR PARTY
Petak, 7.12.2012. 21 sat

live on stage:
THE RIVER SHARKS (rockabilly/Rijeka/HR)
+ rockin DJ-miss Stray Cat

Bliži se kraj godine, a ”TRASH&BURN miting američkih automobila i rock’n’roll festival” priređuje vam party prilikom izdavanja novog pin-up kalendara za 2013.godinu koji je slikan na ovogodišnjem mitingu i koji će se prvi put moći vidjeti i kupiti u Podroom-u. Nakon toga moći će se naručiti preko službene myspace stranice. Kalendar je dimenzija 24×34 cm, ”full color”, 13 strana, u limitiranom broju od svega 200 komada.

Američki auti, pin-up djevojke, rockabilly/rock and roll muzika, zaštitini su znak TRASH&BURN-a, pa će se i ovaj puta moći doživjeti dašak atmosfere koja inače vlada na mitingu, uz živu svirku THE RIVER SHARKSA rockabilly benda iz Rijeke i naše domaće DJ-ice miss Stray Cat.

JACK DANIELS PARTY
Subota, 8.12.2012. 21 sat

Ljubitelji kvalitetnog viskija – imate sreće jer za vas će ovog vikenda pripremiti nešto što će svima izmamiti osmijeh na lice… Organizirat će odličan party uz nagrade, akcijske cijene Jack Danielsa, atraktivne hostese… Pozvani su svi samci, parovi, ekipe, svi željni poznate atmosfere i vrhunske zabave…

Obožavatelji Jack Danielsa osvojit će zanimljive nagrade!! Atmosferu će dodatno podignuti DJ sa najboljim mix-om plesne glazbe, tako da se očekuje zabavu kako na šanku tako i oko njega…

Između ostalog izdvajamo:
0,03 Jack Daniels = 13 kuna
0,03 Gentelmen Jack = 18 kuna
0,03 Jack Daniels Single Barrel = 20 kuna
Jack Daniels + Cola = 15 kuna

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije