DGK Čakovec: Premijera predstave Sedam snjeguljica i patuljak

U nedjelju, 9. prosinca od 16 sati u čakovečkom Centru za kulturu Dječje gradsko kazalište Čakovec premijerno će odigrati predstavu Tode Nikoletića – Sedam snjeguljica i patuljak pod redateljskom palicom Dejana Buvača. Za kostime je zadužena Dragica Jagec, scenografiju Ivan Levačić, dok su za rasvjetu zaduženi Neven Taradi i Mario Zelembaba.

Snjeguljice u predstavi su Damira Kovačić, Đesika Kolarić, Matea Varga, Tamara Korunek, Tena Jelinek, Dora Ramušćak, Ema Kovač i Sonja Kolarić, u ulozi patuljka je Ana Zrna, princa glumi Andro Damiš, vuka Matko Buvač, a baku Nika Levak.

Ovo je priča koju je neki maštoviti pisac potpuno izokrenuo. Zamislite što je napravio taj, šašavko! Umjesto da nam je poslao u šumu onu prelijepu Snjeguljicu, on je polupao lončiće i poslao nam sedam Snjeguljica. Da, sedam. I to sedam razmaženih Snjeguljica. Kako se jedan patuljak snašao među ovih sedam snjeguljica i što se dogodili princu, baki i vuku u ovoj priči ostaje mala tajna do kraja… Dođite i pogledajte ovu šašavu bajku!

Dječje gradsko kazalište Čakovec osnovano je 16. rujna 1997. godine i slavi 15. rođendan. Okuplja mlade glumce u dobi od 7 do 18 godina. Do sada je kroz kazalište prošlo oko 150 djece, a trenutno ansambl ima 35 članova. Na repertoaru kazališta isključivo su dječje predstave, jer ovdje djeca rade predstave za djecu. Do sada je odigrano 40 premijernih predstava, s oko 200-tinjak izvođenja. Dođite na premijeru sa svojim klincima i zajedno proslavite 15. rođendan.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije