Najavljujemo: U Caru rock svirka benda Civilizacija

U subotu, 8. prosinca u Caffe baru Car Donji Vidovec očekuje vas rock svirka benda Civilizacija koji će zasvirati u novom sastavu. Bend Civilizacija nastao je 2008.godine. Kroz godine sviranja mijenjale su se ideje o sviranju različitih pjesama, kao i članovi benda.

U početku su željeli stvarati samo vlastite stvari s kojima u konačnici nisu bili zadovoljni. Odlučili su, kao i ostali bendovi, skidati tuđe pjesme i time obogatiti svoj glazbeni izričaj. Kako je vrijeme prolazilo, skidale su se različite pjesme po njihovom ukusu i po ukusu publike. Kroz višegodišnje stečeno glazbeno iskustvo i čvršćom postavom, odlučili su se pozabaviti ranijim željama, autorskim pjesmama. Neke su slušno dostupne na svirkama, ali ubrzo će se moći čuti kao mp3 formati.

Civilizacija u svom glazbenom repertoaru svira poznate stvari poznatih bendova i izvođača kao što su  Opća opasnost, Osmi putnik, Neno Belan, Hladno pivo, Azra, Gibonni, Riblja Čorba, Flare, Električni orgazam, Crvena jabuka, Atomsko sklonište, Zabranjeno Pušenje, Prljavo kazalište, Dorian Gray, Divlje jagode, Bajaga, ZZ-top, Him, Ramones, Jovi Bon Jovi itd. Dođite u Car jer vam je zagarantirana dobra fešta u rock svirku Civilizacije.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije