Vijesti / Društvo
Društvo
VLASNIK PRESRETAN U dvorištu kuće u Zagorju mu ukrali kamion, pronađen je u Gornjem Hrašćanu!
zagorje.com

NESVAKIDAŠNJA KRAĐA

VLASNIK PRESRETAN U dvorištu kuće u Zagorju mu ukrali kamion, pronađen je u Gornjem Hrašćanu!

Nesvakidašnja krađa dogodila se jučer u Zlatar Bistrici. Iz dvorišta obiteljske kuće ukraden je kamion kojeg koristi Metalo-prerađivačka radnja Horvat. Danas je kamion pronađen blizu Čakovca

Jučer je u Zlatar Bistrici na adresi Lovrenčanska 24 ukraden kamion Metalo-prerađivačke radnje Horvat. Portal zagorje.com ranije danas je kontaktirao vlasnika Silvija Horvata koji im je rekao okolnosti krađe.

Kamion mu je, naime, ukraden ispred kuće dok su on i njegova obitelj gledali televiziju. Priča ima sretan kraj. Kako je rekao Horvat, kamion je pronađen u Gornjem Hrašćanu. 

- Jedna gospođa išla je po svoje dijete, a ranije je vidjela u medijima da se traži kamion, prepoznala ga je, i odmah nas nazvala na privatni broj. Čekala je pokraj kombija dok ne dođe  policija koja je odmah kontaktirana - rekao je presretni vlasnik i dodao kako bi htio zahvaliti svima koji su pomogli u potrazi. - Hvala vama medijima, ali i svim dobrim ljudima koji su se uključili u potragu - rekao je vlasnik za kraj za zagorje.com

- Jutros sam pročitala taj članak na portalu zagorje.com. Sat kasnije sam slučajno naletjela na ukradeno vozilo u blizini škole u našem selu. Neobično je bilo "parkirano", i odmah sam se sjetila da sam ga negdje vidjela. Doma sam ponovo provjerila natpis na portalu i odmah zvala vlasnike na broj s cerade. Zatim sam se vratila na mjesto gdje je vozilo da pričekam policiju u strahu da opet ne nestane, međutim već je policija stigla. Drago mi je da se vozilo našlo - rekla je Silvija Škrobar koja je pronašla kamion.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!