Vijesti / Društvo
Društvo
JUBILARNO PETNAESTO IZDANJE Martinje u Nedelišću uz mlado vino i čak 1500 porcija hladetine!
TZ Općine Nedelišće

BIT ĆE VESELO

JUBILARNO PETNAESTO IZDANJE Martinje u Nedelišću uz mlado vino i čak 1500 porcija hladetine!

Osim degustacije mošta i tradicionalnih gastronomskih delicija, očekuje vas čak 1500 porcija hladetine koju pripremaju vrijedne ruke članova Udruga s područja Općine prema svojim provjerenim receptima

Turistička zajednica Općine Nedelišće poziva sve ljubitelje domaće hrane i dobre kapljice na jubilarno 15. izdanje Martinja u Nedelišću koje se održava u subotu, 9. studenog, u dvorani MESAP-a s početkom u 10 sati.

Tradicionalno svoja će vina prezentirati članovi Kluba Vinoljub i to: Vinska kuća Kossi, Vinarstvo i podrumarstvo Serec Marijan i Krznar Stjepan, Vina Oletić te vinari Franjo Bratković i Marinko Ladić, dok će se na izlagačkom djelu predstaviti i Vina Kerman te brojne Udruge i obiteljska poljoprivredna gospodarstva.

Osim degustacije mošta i tradicionalnih gastronomskih delicija ono po čemu je ova manifestacija prepoznatljiva je ponuda domaće hlad(n)etine, a ove godine očekuje vas čak 1500 porcija koju pripremaju vrijedne ruke članova Udruga s područja Općine Nedelišće prema svojim provjerenim receptima.

U 12 sati posjetitelje očekuje vesela ceremonija krštenja mošta u kojoj će mošt, krštenjem, postati mlado vino. Da cjelodnevno druženje uz odličnu vinsku kapljicu i nezaobilaznu hlad(n)etinu prođe u zabavnom i veselom tonu u popratnom kulturno – umjetničkom programu nastupaju Puhački orkestar Općine Nedelišće, Mažoretkinje Nedelišća te duo Global.

- Ne propustite veselo druženje i rezervirajte 9. studeni za jubilarno 15. Martinje u Nedelišću! Vidimo se! - poziv je iz Nedelišća.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!