Vijesti / Društvo
Društvo
ŠALJU POZDRAVE IZ WINSCHOTENA Vatrogasci DVD-a Držimurec-Strelec u Nizozemskoj kupili novo vozilo
DVD Držimurec-Strelec

ZA SIGURNOST GRAĐANA

ŠALJU POZDRAVE IZ WINSCHOTENA Vatrogasci DVD-a Držimurec-Strelec u Nizozemskoj kupili novo vozilo

Nakon prijeđenih preko 1300 kilometara, detaljno su pregledali vozilo i zaključili da su u mogućnosti priuštiti vozilo za DVD

Članovi DVD-a DVD Držimurec-Strelec Zoran Lacković,Tomica Jančec, Eva Jančec, Klara Jančec i Danijel Dodlek te predsjednik društva Dejan Horvat šalju nam pozdrave iz Winschotena u Nizozemskoj.

Tamo su danas kupili navalno vatrogasno vozilo za DVD Držimurec-Strelec. Nakon prijeđenih preko 1300 kilometara do tamo detaljno su pregledali vozilo i zaključili da su u mogućnosti priuštiti vozilo za DVD i kako bi njihovi mještani, ali i mještani okolnih sela bili još sigurniji, odnosno kako bi još bolje mogli reagirati na intervencije.

- Nakon puno razmišljanja i dogovora odlučili smo se za kupnju i uskoro se vraćamo doma. Razgledali smo tvornicu proizvodnje vatrogasnih vozila Ziegler koja godišnje proizvede do 70 vrhunskih vatrogasnih vozila za sjeverozapadno tržište, a i prodaje rabljena vozila za ostale zemlje u Europi i svijetu. Najviše se zahvaljujemo Jeleni Radović i njezinoj obitelji koja nas je ugostila i pružila nam smještaj, kažu nam iz DVD-a.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!