U Šenkovcu 7. Dani hrvatskih sireva i vina

Općina Šenkovec u suradnji s poduzećom Hamer d.o.o. i Osnovnom školom Šenkovec organizira manifestaciju “7. Dani hrvatskih sireva i vina” koja će se održati u subotu, 1. prosinca u dvorani Osnovne škole “Petar Zrinski” s početkom u 12,30 sati.  Mali mljekari iz svih područja Hrvatske izložit će svoje sireve, dok će međimurski vinari predstaviti svoja vina. Sve izloženo moći će se i degustirati.

Manifestacija se održava povodom svečanog otvorenja mljekare “Zrindol” u Šenkovcu, ukupne vrijednosti 20 milijuna kuna. Prema sada dostupnim informacijama, otvorenju mljekare “Zrindol” poduzeća Hamer d.o.o. nazočit će pomoćnica ministra poljoprivrede, prof. dr. sc. Vesna Gantner, potpredsjednik Hrvatskog sabora Milorad Batinić, župan i zamjenik župana Međimurske županije, te mnogi drugi uvaženi gosti.

Manifestacija “7. Dani hrvatskih sireva i vina” održava se s ciljem promocije autohtonih hrvatskih proizvoda. Dođite jer imate priliku degustirati najfinije hrvatske sireve i najkvalitetnija međimurska vina.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije