Vijesti / Društvo
Društvo
VATROGASNO NATJECANJE DVD Žiškovec poziva na kup natjecanje u brzom spajanju usisnog voda
G.G.

30. STUDENOG

VATROGASNO NATJECANJE DVD Žiškovec poziva na kup natjecanje u brzom spajanju usisnog voda

Proglašenje će biti u Društvenom domu u Žiškovcu, a za dobar provod i ugodno raspoloženje pobrinut će se živa muzika

DVD Žiškovec poziva na kup natjecanje u brzom spajanju usisnog voda koje će se održati u subotu, 30. studenog u dvorani Društvenog doma u Žiškovcu s početkom u 16 sati.

Natjecanje se provodi u sljedećim kategorijama: Muški A, Muški B - rođeni 1989. godine i stariji, Žene A, Žene B - rođene 1989. godine i starije, Mladež žene - 12 do 16 godina te Mladež muški - 12 do 16 godina.

Ekipa čini šest članova: Z, S, V1, V2, C1, C2. Vježba se izvodi po pravilniku HVZ-a i važećim nadopunama te pravilniku CTIF-a. Natjecatelji su obavezni nastupiti u kompletnoj opremi za natjecanje: radna odora, radne cipele, kaciga, radni opasač bez karabina i s propisanim natjecateljskim oznakama za vježbu s VMŠ. Vrijeme izvođenja vježbe mjeri se računalom, koje reproducira zapovijed i automatski pokreće štopericu staze koju zaustavlja strojar pritiskom na tipku iza “A” stabilne spojnice ugrađene na maketi, nakon “GOTOVO”.

Zatim se počinje odbrojavati 10 s vremena za postrojavanje na rubu tepiha (ispred makete u smjeru navale) u jednovrstan stroj tako da je Z skroz desno pa ga slijede S, V1, V2, C1, C2 licem okrenuti prema potoku. Izvode se dvije vježbe, a računa se vrijeme bolje izvedene vježbe.

Prijave ekipa ili eventualna pitanja: 098/180-4816 Ivan Hunjadi te na e-mail: dvd.ziskovec@ck.t-com.hr. Kako bismo se mogli što bolje pripremiti, molimo Vas da pošaljete prijave ekipa najkasnije do 26.11.2019. g.

Početak natjecanja podložan je promjenama i ovisi o broju prijavljenih ekipa, a redoslijed nastupa i ostale informacije bit će objavljene na Facebook stranici Društva i na Facebook događaju.

Donacija se uplaćuje u iznosu od 250 kn na broj žiro računa HR5723400091116016116 s pozivom na broj 50517759458 i s naznakom „sudjelovanje na kupu“ ili prilikom prijave na natjecanju. Kotizacija obuhvaća 6+1 obrok s pićem.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!