Vijesti / Društvo
Društvo
NOGOMETNI VETERANI Nogometaši Vidovčana iz Donjeg Vidovca jesenski su prvaci!
Mladen Grubić

MEĐIMURSKI VETERANSKI NOGOMET

NOGOMETNI VETERANI Nogometaši Vidovčana iz Donjeg Vidovca jesenski su prvaci!

Do osvajanja naslova u Skupini A došli su boljom gol-razlikom ispred vječitih rivala, veterana NK Podbrest. Obje momčadi imaju skor 9 8 0 1. Gol- razlika Donjovidovčana je 41:12, a nogometaša Podbresta 31:7.

U ponedjeljak, 21. listopada su s jesenskim dijelom natjecanja završili nogometni veterani MNS Skupina A. Naslov jesenskog prvaka osvojili su nogometaši NK Vidovčan iz Donjeg Vidovca, koji su i prije godinu dana bili na toj poziciji da bi postali i pobjednici lige, ispred vječitih konkurenata nogometaša NK Podbrest iz Podbresta. Oni su bili ti koji su lideru lige nanijeli i jedini poraz.

Radost prvog mjesta donosi i podatak što su Donjovidovčani nedavno bili u Poreču na završnici najboljih veteranskih momčadi HNS. Doduše, tamo nisu postigli neki evidentni uspjeh, ali su stekli jedno novo pozitivno iskustvo.

- Da možemo, a nastojat ćemo da se to ponovi, ponovno bi i dogodine otišli na ovakvo okupljanje - rekao nam je Danijel Nemet, jedan od nositelja igre Donjovidovčana. Očito, prema rezultatima jeseni, se Donjovidovčani za to i pripremaju.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Category: 5935

Vezani članci

Reci što misliš!