Vijesti / Društvo
Društvo
KNJIŽNICA 'NIKOLA ZRINSKI' poziva vas na predstavljanje knjige Miljenka Muršića 'The Sladoleds'
Knjižnica 'Nikola Zrinski'

ROMAN VEDRE ATMOSFERE

KNJIŽNICA 'NIKOLA ZRINSKI' poziva vas na predstavljanje knjige Miljenka Muršića 'The Sladoleds'

The Sladoleds je roman vedre atmosfere čija se radnja koncentrira na odnose između dvaju parava učenika

Knjižnica "Nikola Zrinski" Čakovec poziva vas 18.listopada u 18 sati u multimedijalnu dvoranuna na predstavljanje knjige Miljenka Muršića "The Sladoleds". Ulaz je besplatan.

The Sladoleds je roman vedre atmosfere čija se radnja koncentrira na odnose između dvaju parava učenika. Četvero tinejdžera međusobno su povezani prijateljstvom, no imaju i uzajamne simpatije koje se ne usuđuju priznati. Ne znajući se izraziti, dolaze pod utjecaj muško-ženskih, ispraznih i često smiješnih stereotipa o macho muškarcima i djevojkama zavodnicama, koji se često nameću preko popularnih zabavnih pjesama, reklama i filmova. Glumeći ono što nisu, upadaju u razne neprilike koje ih uče da istinski osjećaji ne potpadaju pod šablone.

Miljenko Muršić rođen je 1954. godine u Čakovcu. Diplomirao je na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Živi i radi u Velikoj Gorici. Oženjen je i otac dvojice odraslih sinova, koji su ga kao djeca često nadahnjivali za pisanje slikovnica, igrokaza, humoreski i drugih zapisa namijenjenih djeci.

Član je Društva hrvatskih književnika. Djeluje kao pjesnik, prozni i dramski pisac te kao esejist. Ukupno je dosad objavio petnaestak raznovrsnih knjiga, a izvedeno mu je idesetak dramskih tekstova.

 

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Category: 5935

Reci što misliš!