Vijesti / Društvo
Društvo
LIJEPA GESTA Oldtimeristi Međimurja za bolesnog Tea Škvorca na kestenijadi skupili 3000 kuna
S. Mesarić

HUMANITARNO DRUŽENJE U MIHOVLJANU

LIJEPA GESTA Oldtimeristi Međimurja za bolesnog Tea Škvorca na kestenijadi skupili 3000 kuna

Oldtimeristi Međimurja u Mihovljanu su se na Dan neovisnosti zabavljali uz ukusne pečene kestene, vino i mošt vinarije Štampar, ali su učinili i lijepu gestu, prikupivši za oboljelog Tea Škvorca vrijedan novčani prilog od 3000 kuna

U ponedjeljak, na Dan neovisnosti, članovi Oldtimer kluba Međimurje Čakovec, okupili su se na sada već tradicionalnoj Kestenijadi u njihovim prostorima u Mihovljanu. Na početku druženja, predsjednik kluba Franjo Belović je članstvo, kao i njihove prijatelje pozvao da se uključe u akciju prikupljanja novčanih sredstava za oboljelog Tea Škvorca iz Strahoninca.

Oldtimeristi Međimurja na kestenijadi Fotogalerija

Potom je uslijedilo pečenje kestenja i konzumiranje vina Vinske kuće Obitelji Štampar iz Svetog Urbana, te druženje uz vlastiti glazbeni sastav Oldtimer band, kartanje i druge igre.

U međuvremenu, novac je prikupljen te je zbrojeno ukupno 3000 kuna, što su revni članovi odmah odnijeli Škvorcovima u Strahoninec.

Nagrađeni su i novinari koji godinama i revno prate aktivnosti Oldtimer kluba Međimurje, Velimir Kelkedi i Stjepan Mesarić.

Prije razilaska, utvrđen je nadnevak novog druženja, a to je 08. studeni kada će klub organizirati 'Martinje' priredbu koja godinama okuplja veliki broj članova i prijatelja kluba.

 

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Category: 5935

Reci što misliš!