SVAKA ČAST

SVJETSKI USPJEH Fotografija Miroslave Novak ‘Dvije duge u Međimurju’ proglašena pobjedničkom!

Fotografija Miroslave Novak, koja će krasiti službeni kalendar Svjetske meteorološke organizacije za 2020. godinu, proglašena pobjedničkom!

Kako smo već pisali, fotografija Miroslave Novak Dvije duge u Međimurju ušla je u izbor za svjetski meteorološki kalendar. Za nju je to bio već veliki uspjeh što je njezina ‘fotka’ izabrana među 75 najljepših na svijetu. 

Fotoreporterka portala eMedjimurje.hr ovog je prijepodneva zaprimila odličnu vijest iz Odjela za komunikacije i odnose s javnošću Svjetske metereološke organizacije.

Naime, u obavijesti između ostalog stoji kako je fotografija Miroslave Novak, koja će krasiti službenI kalendar Svjetske meteorološke organizacije za 2020. godinu, proglašena pobjedničkom fotografijom. Izabrano je još 13 fotografija koje će svoje mjesto naći na kalendaru Svjetske meteorološke organizacije WMO.

– Fotografije je birao žiri sastavljen od metereologa i fotografa tako da stvarno moram biti ponosna. Hvala svima koji su dali glas mojoj fotografiji. Jako sam sretna što je moj dugogodišnji rad prepoznat na svjetskoj razini. Hvala mom portalu koji mi je dao priliku da se pokažem i dokažem.

Ova fotografija mi je posebno draga. Sjećam se da sam u papučama nakon kiše otrčala u polje. Bila sam sva mokra od kiše koja je padala, ali ovo je dokaz da se trud uvijek isplati – rekla nam je Miroslava. Čestitamo!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije