Vijesti / Društvo
Društvo
FOTO Prve sportske igre puhačkih orkestara i limenih glazbi u Domašincu, pogledajte kako je bilo
Stjepan Hranilović

GLAZBENICI NAKRATKO POSTALI SPORTAŠI

FOTO Prve sportske igre puhačkih orkestara i limenih glazbi u Domašincu, pogledajte kako je bilo

Okupilo se ukupno pedesetak natjecatelja, a najboljima su se u toj konkunciji pokazali domaćini iz Puhačkog orkestra Općine Domašinec

Zanimljivo događanje ispunilo je subotu u Domašincu. Da sport i glazba idu zajedno, dokazali su članovi šest međimurskih orkestara i limenih glazbi koji su se natjecali u sportskim igrama.

Sportske igre puhačkih orkestara i limenih glazbi u Domašincu Fotogalerija

Na ideju je došao Mario Rob, a realizirao ju je Puhački orkestar Općine Domašinec. Glazbenici iz Domašinca, Dekanovca, Podturna i Goričana su se natjecali u bacanju potkove, bacanju koluta, gađanju praćkom, graničaru i drugim igrama.

Okupilo se ukupno pedesetak natjecatelja, a najboljima su se u toj konkunciji pokazali domaćini iz Puhačkog orkestra Općine Domašinec. Drugo mjesto zauzeli su gosti iz Dekanovca, dok su glazbenici iz Podturna bili treći.

Najboljim ekipama dodijeljeni su pehari, a medalje su dobili svi po kategorijama u ukupno šest raznih igara. Bila je tu i odlična gastronomska ponuda za sve natjecatelje i posjetitelje. Među njima je bio i naš Stjepan Hranilović, a što je sve zabilježio, pogledajte u fotogaleriji...

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!