Vijesti / Društvo
Društvo
PONOSNI NA SUNČANU Saborska zastupnica i buduća europarlamentarka Sunčana Glavak posjetila Kotoribu
Foto video Frančić/M. Grubić

posjeta

PONOSNI NA SUNČANU Saborska zastupnica i buduća europarlamentarka Sunčana Glavak posjetila Kotoribu

Sunčana rado dolazi u Kotoribu i to s razlogom. Njezini su korijeni donjomeđimurski. Mama joj je iz Kotoribe, a tata iz Donje Dubrave.

Goste svečane sjednice Općinskog vijeća Kotoribe dočekivali su čelni ljudi Općine, načelnik Ljubomir Grgec, njegov zamjenik Roberto Ujlaki i predsjednik Općinskog vijeća Stanko Vugrinčić. Po dolasku elegantno odjevene Sunčane Glavak, načelnik Grgec je ponosno dometnuo: 'Ona je uvijek tu, točna, s voljom i na vrijeme.'

Kasnije su sjeli uz nju u dvorani Doma kulture, a posebno su je pozorno slušali za govornicom. Godile su im riječi pohvale koje je ona izrekla na općinska postignuća u minulih 365 dana. Dodala je kako su u ta postignuća utkane i zasluge Vlade RH. Na kraju je izrazila želju da film o Kotoribi, koji je obuhvatio spomenutih 365 dana, dogodine bude dulji za još nekoliko minuta. Znamo na što je mislila.

Sunčana rado dolazi u Kotoribu i to s razlogom. Njezini su korijeni donjomeđimurski. Mama joj je iz Kotoribe, a tata iz Donje Dubrave. Stekli smo dojam kako se ona jednako veseli uspjesima 'svojih sumještana'.

Grgec nikada ne veliča stranačku pripadnost već zajedništvo, premda 'dečki' koji je okružuju spadaju u redove SDP-a, a Sunčanina pripadnost je svima znana.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!