FOTO: Kotoripski glumci humanitarno za Udrugu Fijolina

Kulturno umjetničko društvo Kotoriba je u nedjelju, 25. studenog bilo organizator 5. Dramske večeri koja je održana u tamošnjem Domu kulture. Kotoripski glumci prikupljeni dio prihoda svake godine daju u humanitarne svrhe.

Tako su ove godine odlučili tisuću kuna uplatiti na račun Humanitarne udruge Fijolina čija je osnovna djelatnost skrb o usvojenoj djeci nakon njihove 18. godine života ili izlaska iz udomiteljskih obitelji. Veliki broj gledatelja imalo je prilike uživati u dvije odlične predstave. Prvo su na pozornicu izašli gosti iz Svetog Križa Začretja s predstavom “Pervi put na more”. Nakon njih, članovi dramske družine KUD-a Kotoriba premijerno su pred svojom publikom odigrali predstavu “Čovjek ispod stola”.

Glumačka ekipa predvođena s voditeljicom Anicom Jauk oduševila je i do suza nasmijala gledateljstvo. U pauzama programa su Marija Jambrošić, Nenad Peršak i tamburaši KUD-a Kotoriba otpjevali pjesme koje se nalaze na prvom CD-u Udruge Fijolina pod nazivom “Teta Liza i prijatelji”. Mještani su nakon programa imali prilike CD kupiti po prigodnoj cijeni i tako dodatno financijski pomoći njihov rad. Od prodaje nosača zvukova prikupljeno je dodatnih 630 kuna.

Svim izvođačima zahvalio je predsjednik kotoripskih kudovaca Vinko Horvat, a za ovu humanu gestu ispred Fijoline posjetiteljima i sudionicima programa tople riječi hvale uputio je predsjednik Nenad Peršak poklonivši domaćinu dvadesetak CD-a.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije