Vijesti / Društvo
Društvo
UDRUGA SLIJEPIH MEĐIMURSKE ŽUPANIJE Proveli aktivnosti vezane uz projekt 'Svjetlija budućnost'
Udruga slijepih Međimurske županije

RAD NA PROJEKTU

UDRUGA SLIJEPIH MEĐIMURSKE ŽUPANIJE Proveli aktivnosti vezane uz projekt 'Svjetlija budućnost'

Na aktivnosti su sudjelovale i predstavnice Hrvatskog saveza slijepih i Međimurske udruge za ranu intervenciju u djetinjstvu MURID

Udruga slijepih Međimurske županije, u sklopu projekta „Svjetlija budućnost“, koji financira Međimurska županija, 2. rujna je provela aktivnost „razvoj programa“.

Kroz analizu provedbe projekta i planiranje daljnjih aktivnosti, definirao se okvir daljnjeg djelovanja Udruge za provedbu projekta u sljedećem razdoblju. Rezultati će se uzeti u obzir za planiranje budućih aktivnosti ovoga projekta, ali i budućih projekata Udruge, s ciljem povećanja kvalitete aktivnosti za slijepe osobe na području Međimurske županije. Na aktivnosti su sudjelovale i predstavnice Hrvatskog saveza slijepih i Međimurske udruge za ranu intervenciju u djetinjstvu MURID.Opći cilj projekta je poboljšati kvalitetu života slijepih osoba na području Međimurske županije, a specifični ciljevi su organizirati i osigurati kvalitetne aktivnosti za slijepe osobe, ispuniti slobodno vrijeme slijepim osobama, osvještavati i senzibilizirati javnost prema slijepim osobama, umrežiti se i jačati suradnju sa srodnim udrugama s područja Hrvatske i Slovenije, analizirati provedbu projekta i definirati plan za daljnju provedbu projekta.

Osim ove aktivnosti, tijekom projekta provode se i sportske aktivnosti (kupanje na bazenima, vježbanje u teretani, sudjelovanje na sportsko – rekreativnom susretu) te prijevoz na aktivnosti.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!