Vijesti / Društvo
Društvo
RUPE U NA CESTI Čitatelj se požalio, a Ljubomir Kolarek poručio: Sanirat ćemo prometnicu u Cirkovljanu
Foto čitatelja

KAD ĆE SE ZAKRPATI RUPE?

RUPE U NA CESTI Čitatelj se požalio, a Ljubomir Kolarek poručio: Sanirat ćemo prometnicu u Cirkovljanu

- U naselju Cirkovljan mještani Nove ulice nakon brojnih upita postavljenih vlastima još nisu dobili odgovor - kaže čitatelj. - Prometnicu u Cirkovljanu ćemo uskoro sanirati, a ozbiljniji zahvati kreću nakon izgradnje kanalizacijskog sustava - rekao je Kolarek

U posljednje vrijeme svjedoci smo katastrofalnih uvjeta na našim cestama. Rupe i oštećenja na cesti možete primijetiti i u gradu i u selima, gdje god da se okrenete, pa nema izgovora da se one ne mogu sanirati.

U naselju Cirkovljan mještani Nove ulice nakon brojnih upita postavljenih vlastima još nisu dobili odgovor. Pitanje je što zaduženi za ovo rade, piše nam naš čitatelj s područja Grada Preloga prilažući fotografije sporne dionice.Tamošnji gradonačelnik Ljubomir Kolarek konkretan je u odgovoru.

- S obzirom na veliki obujam poslova izvođača radova na niskogradnji, odnosno uređenju cestovne infrastrukture, tvrtka Pavlic-Asfalt-Beton će sanirati kolnik Nove ulice u Cirkovljanu po završetku asfaltiranja i sanacije ceste Hemuševec-Čukovec.

Gradonačelnika Kolareka smo zamolili za ocjenu stanja kompletne cestovne infrastrukture na području Grada Preloga.

- Nastojimo redovito održavati naše ceste, a veće zahvate i detaljnije uređenje prometnica, posebice po ulicama pojedinih naselja i samog grada, provest ćemo nakon izgradnje kanalizacije. Budući da su potpisani ugovori i kreće se u realizaciju kanalizacijskog sustava Aglomeracije Donja Dubrava, mogu najaviti da će Cirkovljan, Draškovec, Hemuševec, Oporovec i Čukovec dobiti praktički potpuno novi asfalt.Tamošnje ulice će biti uređene prema projektima koji su napravljeni i predviđeni. To će biti sasvim druga slika ulica nego što je sad. Sva ta naselja želimo urediti kao što je uređeno naselje Čehovec - naglasio je Kolarek.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!