Vijesti / Društvo
Društvo
NEDJELJA U DEKANOVCU 6. Glazbena večer kantora Florijana Andrašeca uz operetu i biciklijadu

Opereta i biciklijada

NEDJELJA U DEKANOVCU 6. Glazbena večer kantora Florijana Andrašeca uz operetu i biciklijadu

U sklopu programa izvest će se kratka opereta sastavljena od međumirskih pjesama u jednu ljubavnu priču iz Međimurja koja će se premijerno odigrati ispod zvjezdanog neba Dekanovca.

U nedjelju, 15. rujna, na otvorenom prostoru sportskog centra 'Mladost' u Dekanovcu od 19 sati održat će se 6. glazbena večer kantora Florijana Andrašeca.

U sklopu programa izvest će se kratka opereta sastavljena od međumirskih pjesama u jednu ljubavnu priču iz Međimurja koja će se premijerno odigrati ispod zvjezdanog neba Dekanovca.

U koncertu sudjeluju Pjevački zbor 'Josip Vrhovski' iz Nedelišća, solisti Tamara Korunek i Karlo Čeh uz pratnju Limene glazbe Dekanovec.

Naglasimo kako tome prethodi i biciklijada do rijeke Mure. Okupljanje sudionika počinje taj dan u 14.30 sati kod Doma kulture Dekanovec, a početak je 15 sati.

Relacija biciklijade je od Doma kulture do rijeke Mure gdje je i okrijepište. Svi sudionici biciklijade sudjeluju u izvlačenju glavne nagrade  - bicikla. Između ostalog taj dan vozit će i turistički vlakić, sasvim besplatno, od 10 do 18 sati.

Pokrovitelj glazbenih večeri je Općina Dekanovec i Ministarstvo kulture RH te Međimurska županija.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!