Vijesti / Društvo
Društvo
DAME BIRAJU U ARENI Najveća regionalna kazališna senzacija ponovno u Varaždinu!
Iva Mihalic

LEGENDARNA PREDSTAVA

DAME BIRAJU U ARENI Najveća regionalna kazališna senzacija ponovno u Varaždinu!

To je predstava koja već četiri godine puni dvorane širom regije i nikoga ne ostavlja ravnodušnim

Nakon 250 odigranih predstava u 4 godine postojanja i više od 100 tisuća oduševljenih gledatelj(ic)a diljem Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije i Slovenije, varaždinska publika ponovno će moći uživati u popularnoj predstavi Dame biraju sarajevskog Altteatra!

Legendarnom izvedbom ovog proljeća, u varaždinskoj Areni za Dan žena, zgodne Sarajlije odigrali su po 200 i koji put kultnu predstavu pred prepunom Arenom i nezapamćenim brojem ljudi do tada, te tako oborili sve rekorde gledanosti i pokazali do tada nezamislivo: da jedna kazališna predstava može okupiti toliki broj publike da pomislite kako je u pitanju koncert nekog megapopularnog glazbenika!

To je predstava koja već četiri godine puni dvorane širom regije i nikoga ne ostavlja ravnodušnim, na koju se gledaljice i gledatelji vraćaju po nekoliko puta, na kojoj se nerijetko dogodi i prava stadionska atmosfera, čemu smo svjedočili upravo na varaždinskoj izvedbi.

Zašto je ova predstava postala sinonim za urnebesnu komediju ponovno će moći odgonetnuti i Varždinke i Varaždinci koji su prošlog puta zbog rasprodane Arene ostali bez svoje ulaznice, kao i oni koji žele ponovno proživjeti puna dva sata urnebensnog smijeha, jer, već je poznato kako ovu predstavu nerijetko publika dolazi gledati i po dva, tri, četiri a i više puta!

Upravo zbog nezapamćenog broja upita kada će legendarna predstava ponovno u Varaždin, „Dame“ će još jednom počastiti varaždinsku publiku 28. rujna 2019., također u Areni, s početkom u 20:00h.

Komedija prati sudbinu petorice mladića koje zatičemo u dokolici, besparici i letargiji. No kada jedan od njih predloži da bi prijeko potrebne novce mogli zaraditi kao striperi u noćnom klubu, počinje njihova priča puna uspona i padova. Pripremajući se za nastup suočavaju se sa svojim strahovima, društvenim normama, ali i željom za uspijehom. Predstava obiluje plesnim točkama, osobenim karakterima protagonista, a sve to začinjeno je kvalitetnim bosanskohercegovačkim humorom, koji nije sam sebi svrha, nego pogađa u srž društva i okolnosti u kojima živimo.

Predstavu koju s velikim oduševljenjem i po nekoliko puta gleda mahom ženska publika, postala je svojevrsni „Ladies night out“ na kojemu se djevojke i žene od 17 do 77 godina zabavljaju kao nikad ali nije rijetka ni muška publika željna pravog, urnebesnog sarajevskoh humora.

Altteatar iz Sarajeva, u čijoj produkciji je i nastala predstava, svojevremeno je obećao nagradu gledatelju koji dokaže da se gledajući ovu predstavu nije nasmijao do suza. Nagrada još uvijek nije dodijeljena!

Zato ponesite rupčiće za brisanje suza smijalica, pripremite se za urnebesnu zabavu i na vrijeme nabavite svoju ulaznicu za predstavu za koju se svugdje traži karta više – nerijetko je rasprodana i tjednima ranije.

Ulaznice za predstavu koja igra u subotu 28. rujna 2019. s početkom u 20 sati u ARENI VARAŽDIN po cijeni od 80 kuna možete kupiti putem sustava EVENTIM online i na svim prodajnim mjestima EVENTIMA: Caffe bar Time out Arena Varaždin, Benzinske pumpe PETROL, Exclusive Change mjenjačnice Kaufland VŽ i VŽ Lumini, Kiosci Tiska Varaždin , Suvenirnica – Trg Kralja Tomislava i Tobacco shop NET Korzo VŽ.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!