SENIORSKA SKUPINA

SVETOMARTINSKE MAŽORETKINJE S Internacionalnog natjecanja u Novalji donijele dva zlata

Zahvalne su Općini Sveti Martin i sponzorima koji ih prate, a najviše roditeljima koji ulažu u svoju djecu da mogu što kvalitetnije trenirati I biti dio tima. Ove godine slave 15. rođendan

Svetomartinske mažoretkinje, točnije seniorska skupina, otputovale su na Internacionalno natjecanje u Novalju, gdje je sudjelovalo više od 3000 plesača iz 10 europskih država, a vratile se sa dva zlata.

Natjecanje je bilo jedno predivno iskustvo za mažoretkinje, zbog druženja, upoznavanja novih prijateljstva te upoznavanja novih vrsta plesova. Ponosno su branile zastavu Hrvatske te zastavu svoje općine. Pratnja su bili roditelji i trenerica Stanka Kutnjak, koja kaže da ovakvo druženje i iskustvo je nešto najljepše što može ostati u sjećanju curama kada odu na fakultet.

Ove godine ukupno su sve mažoretkinje osvojile 9 zlata, 2 srebra i 1 broncu na što su jako ponosne. Zahvalne su Općini Sveti Martin i sponzorima koji ih prate, a najviše roditeljima koji ulažu u svoju djecu da mogu što kvalitetnije trenirati I biti dio tima.

Svetomartinske mažoretkinje nemaju pauzu kroz ljeto već su krenule pripremama za slijedeće natjecanje, putovanje što ih uskoro očekuje. Ove godine proslavit će 15 godina rada, a cure koje su zainteresirane za ples, druženje, nove avanture i putovanja tijekom rujna mogu se pridružiti timu. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije