Vijesti / Društvo
Društvo
PROVJERITE Radno vrijeme trgovina za blagdan: Evo koji će supermarketi i trgovački centri biti otvoreni
Ilustracija

DETALJAN PREGLED

PROVJERITE Radno vrijeme trgovina za blagdan: Evo koji će supermarketi i trgovački centri biti otvoreni

Valja napomenuti da će, za razliku od trgovina, većina trgovačkih centara biti zatvorena.

Radno vrijeme trgovina na blagdan Velike Gospe, 15. kolovoza, neće se puno razlikovati od uobičajenog nedjeljnog radnog vremena. No, valja napomenuti da će, za razliku od trgovina, većina trgovačkih centara biti zatvorena. 

Intersparove trgovine bit će otvorene, no prema nedjeljnom radnom vremenu, do 14. sati, a detaljno radno vrijeme poslovnica možete pogledati ovdje.

Za razliku od Intersparovih trgovina, manje Konzumove poslovnice za blagdan Velike Gospe bit će zatvorene, a one veće radit će prema nedjeljnom radnom vremenu.

Sve Kauflandove trgovine bit će otvorene, većina njih do 20 ili 21 sat, dok će neke, manje raditi samo do 14 sati. A točno radno vrijeme vama najbliže poslovnice možete pogledati na ovom linku.

Kao i obično, Plodine će raditi po regularnom nedjeljnom radnom vremenu koje se ne razlikuje od tjednog radnog vremena. Tako će gotovo sve poslovnice raditi do 22 ili čak 23 sata. 

Većina Sparovih trgovina radit će skraćeno, do 14 sati. 

Za razliku od trgovačkih lanaca koji će raditi, trgovački centri odlučili su zatvoriti svoja vrata. Tako u Zagrebu neće raditi nijedan shopping centar. A slično je i u ostalim hrvatskim gradovima.

Otvoreni će biti shopping centri u Šibeniku, Rijeci, Varaždinu i Koprivnici.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Category: 5935

Reci što misliš!