Vijesti / Društvo
Društvo
VJETAR U LEĐA Udruga savjetovališta ‘Uz tebe sam’ novi projekt otvara prvom besplatnom radionicom, izrađivat će lutke i upriličiti skečeve!
Privatna arhiva

UČENJE I ZABAVA

VJETAR U LEĐA Udruga savjetovališta ‘Uz tebe sam’ novi projekt otvara prvom besplatnom radionicom, izrađivat će lutke i upriličiti skečeve!

Prva besplatna ogledna radionica održat će se u ponedjeljak, 19. kolovoza, u prostorima Udruge, na adresi Graberje 33, Varaždin.

Varaždinska Udruga savjetovališta ‘Uz tebe sam’ u sklopu novog projekta ‘Vjetar u leđa’ započinje niz besplatnih kreativnih radionica za djecu s teškoćama u razvoju i mladima s invaliditetom, ali i djecu i mladima bez teškoća.

Prva besplatna ogledna radionica održat će se u ponedjeljak, 19. kolovoza u prostorima Udruge, na adresi Graberje 33, Varaždin.

Naime, Udruga ‘Uz tebe sam’ nosi 12-godišnje iskustvo u području savjetovanja, edukacije, razvitka i unapređenja psihofizičkih sposobnosti djece, mladih, roditelja i drugih odraslih osoba, osoba s oštećenjem centralnog nervnog sustava, osoba s neuromotornim poremećajima, imunosnim bolestima i slično.

a2606172de818a752df9dfed8e2f76ba.jpg?v=2

Zahvaljujući trudu članova, Udruga je za vrijeme svog postojanja pomogla iznimno velikom broju korisnika u osnaživanju, poticanju njihovog osobnog rasta, unapređenja i razvoja psihofizičkih sposobnosti.

Njihov novi projekt ‘Vjetar u leđa’ za sobom nosi niz aktivnosti posvećenih djeci i mladima, a započinje nadolazećeg ponedjeljka, prvom u nizu ekološki osviještenom radionicom gdje će izrađivati lutke od recikliranih materijala te ih potom koristiti za smijeh i zabavu uz razne lutkarske skečeve!

- Radionica u trajanju od sat i pol predstavlja preduvjet za kazališnu radionicu, a osmišljena je s ciljem socijalizacije djece, poticanja razvoja komunikacije i imaginacije te razvijanja osjećaja vlastite vrijednosti i samopouzdanja, kao i razvoja motorike te koordinacije. Usmjerena je prema kvalitetnom provođenju vremena i dječjoj zabavi, naglasila je predsjednica Udruge i nositeljica aktivnosti Marina Kereša, spec. psihologije, psihoterapeut.

45d067507e3535cfd7121b4a6d30c52b.jpg?v=2

Uz pomoć volontera, radionice će se održavati svakog ponedjeljka do kraja tekuće godine, a u sklopu aktivnosti bit će zastupljen velik broj likovnih tehnika. Radi lakšeg organiziranja programa dječjih radionica preporučljivo je, ali nije obavezno, svoj dolazak ranije najaviti putem poziva na jedan od brojeva 098 961 4466, 099 724 3440 ili na e-mail adresu info@udrugauztebesam.hr.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!