Vijesti / Društvo
Društvo
VIDEO Međimurski glazbenik Matija Krnjak predstavio svoj prvi singl, pogledajte video spot!
Privatna arhiva

LJUBAVNA TEMATIKA

VIDEO Međimurski glazbenik Matija Krnjak predstavio svoj prvi singl, pogledajte video spot!

Matija Krnjak predstavio je svoj prvi singl 'Sve kafane moje znaju ime', u kojem između ostalog nastoji prikazati čari Međimurja i Hrvatskog zagorja

O glazbeniku Matiji Krnjaku iz Šenkovca, inače članu afirmiranog sastava Full Gas, pisali smo već ranije ove godine, kad je pratitelje na društvenim mrežama oduševio prepjevom pjesme Klape Rišpet ‘Fališ mi’.

Vezana vijest

Matija Krnjak SVESTRANi UMJETNIK VIDEO Matija Krnjak iz Šenkovca ‘kloniran’ je prepjevao pjesmu Klape Rišpet i oduševio publiku

Tada je Matija najavio novi projekt - video spot za svoju prvu autorsku pjesmu u kojem između ostalog nastoji prikazati čari Međimurja i Hrvatskog zagorja, a koji je nakon nekoliko mjeseci rada danas ugledao svjetlo dana.

Autori Matijinog novog singla 'Sve kafane moje znaju ime' su tekstopisac Dominik Šušković koji potpisuje glazbu i stihove, dok je za aranžman zaslužan zagrebački producent Luka Kovačić. Kadrove spota snimljenog na atraktivnim lokacijama diljem Međimurja i Hrvatskog Zagorja zabilježio je i montirao snimatelj Žan Novosel.- U ulozi vokala našao sam se već i ranije, no tek sada, kad sam sazrio i spojio stečeno znanje i iskustvo te ljubav prema glazbi, prvi put sam osjećam emociju koju izazivaju riječi pjesme, ali i melodija. Shvatio sam da mogu ostaviti neki utisak u tom smjeru, a taj dio želim prenijeti i na publiku! Nadam se da ću to ostvariti novim singlom, rekao je Matija.

Bez njih Matijin projekt ne bi zaživio, stoga posebne zahvale upućuje restoranima Terbotz, Naša hiža, Čarolija i Palatin, koji su izašli ususret snimanja video spota, brass sekciji, sponzorima, kao i cijeloj složnoj ekipi koja je sudjelovala u snimanju!

Spot za pjesmu „Sve kafane moje ime znaju“ možete pogledati u nastavku.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Category: 5935

Reci što misliš!