Vijesti / Društvo
Društvo
MACINEC SLAVI SVOJ DAN Za sve mještane 15. kolovoza organizirana velika proslava
TZO Nedelišće

UZ OTVORENJE SPORTSKOG DOMA

MACINEC SLAVI SVOJ DAN Za sve mještane 15. kolovoza organizirana velika proslava

Vijeće mjesnog odbora Macinec i NK Centrometal Macinec pozivaju sve da se i ove godine odazovu proslavi i uživaju u duhovnom, kulturnom, zabavnom i sportskom programu

U četvrtak, 15. kolovoza, na blagdan Velike Gospe, Macinec obilježava svoj dan te svetkovinu Uznesenja Blažene Djevice Marije na nebo. I ove godine, 22. put po redu, za sve mještane i mještanke tradicionalno se organizirana velika proslava.

Vijeće mjesnog odbora Macinec i NK Centrometal Macinec pozivaju sve da se i ove godine odazovu proslavi i uživaju u duhovnom, kulturnom, zabavnom i sportskom programu.

Tradicionalno, s početkom u 11 sati održati će se sveta misa u Crkvi pohoda bl. Djevice Marije, a nakon toga i mimohod do Sportskog doma. U 12 sati započinje svečani program, a od 13.30 sati podjela ručka za sve posjetitelje.

Nakon ručka očekuje vas izložba u spomen na dr. Ivana Novaka i 100. obljetnice odcjepljenja od mađarske države te otvorenje Sportskog doma. U programu još nastupaju Mažoretkinje Nedelišća, KUU 'Seljačka sloga Nedelišće', grupa 'Male macinčanke i macinčari' te plesačice iz Udruge za kulturu orijentalnih plesova OrientArt Varaždin.

U popodnevnim satima održava se nogometna utakmica i sportske igre, dok vas od 20 sati očekuje ples i pjesma uz Mirka Švendu Žigu

 

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!