Mrak na parkiralištu i iritacija ekranom

Kratka šetnja od velikog parkirališta u Čakovcu do knjižnice ukazala je na dva problema. Prvi je veliki mrak na velikom parkiralištu nasuprot Centra za kulturu. Na tako velikoj površini naslonjenoj na najstroži centar grada nema ni jednog jedinog rasvjetnog tijela.

Dani su nam sve kraći, a noći će do Božića biti sve dulje i mračnije. Vjerujem da nije ugodno ženama prošetati po takvom mraku, a nalaze se praktično sto metara od središta Čakovca. Kako nam uredno naplaćuju tri kune za jedan sat parkiranja bio bi red da se postavi nekakva rasvjeta. Barem dva reflektora postavljena po dijagonalama bila bi dovoljna.

Drugi problem je veliki ekran između Centra za kulturu i gradske knjižnice. Trebao bi služiti informiranju, a trenutno služi iritiranju. Trepereća i slika koja skakuće po ekranu djeluju vrlo iritantno. Nije problem okrenuti glavu na drugu stranu, ali kako to objasniti djeci? Ovaj problem je prisutan već neko vrijeme pa bi bilo vrijeme za popravak ili za jednostavno rješenje – ugasite ekran do popravka i normalnog funkcioniranja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije