Pred dramskom družinom KUD-a Kotoriba dva nastupa

Članovi dramske družine KUD-a Kotoriba za vikend koji je pred nama imaju dva nastupa. U subotu, 24. studenog sudjelovat će na šestom festivalu pučkog teatra “Rega 2012.” koji se održava širom Varaždinske županije, pod već poznatim sloganom “Ide Rega preko brega”.

Ovu će godinu nastupiti 20 grupa iz Krapinsko-Zagorske, Međimurske i Varaždinske županije na 10 adresa, na području šest općina i grada Lepoglave. Predstave će početi u različitim terminima od 17 do 19 sati, traju 30-45 minuta, a ulaz je besplatan. Dramska skupina KUD-a Kotoriba nastupit će u Društvenom domu u Petrijancu s novom predstavom – “Čovjek ispod stola”.


Peta Dramska večer

Idućeg dana, u nedjelju KUD Kotoriba organizira petu po redu Dramsku večer. Uz domaćina koji će se publici predstaviti s novim dramskim komadom, nastupit će njihovi gosti iz Sv. Križa Začretje s predstavom “Pervi put na more”. Treba naglasiti da će događaj imati humanitarni karakter jer će se dio prikupljenog dobrovoljnog priloga donirati humanitarnoj udruzi “Fijolina”. U programu će sudjelovati i sami članovi Fijoline izvođenjem svojih skladbi snimljenih na prvom CD-u pod nazivom “Teta Liza iprijatelji”. Program u kotoripskom Domu kulture započinje u 15 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije