Podroom: Studentski party, Route 66 i Shiny disco ball

Zanimljva događanja i kroz ovaj tjedan očekuju nas u Podroom Drink And Music Clubu.

Studentski party
Srijeda, 21.11.2012. 21 sat

Dok se zahuktavaju predavanja,  a o učenju razmišljaju tek rijetki studenti  kako drugačije provesti večernje sate nego uz dobru studentsku feštu, koja je već od prije poznate po ludoj i nezaboravnoj zabavi. Sasvim je sigurno da je sezona studentskih zabava započela, a Podroom poziva sve student da dođu na drugi po redu najbolji studentski party u gradu.

Naravno, poziv se odnosi na sve, znači i na one koji nisu studenti. Svakako, u srijede dođite i  pridružite se ekipi studenata popijte pivu i isplešite se kao još nikada do sada.  Za odličnu glazbenu atmosferu i dobru zabavu će se pobrinuti DJ Sino te njegov repertoar koji se sastoji od domaće i strane pop rock  glazbe, a  tu su i promotivne cijene pića: Juice + vodka = 10 kn, Sprite + vodka = 10 kn, Bambus 0.3 dcl = 12 kn i Litra + voda = 50 kn.

Route 66
Petak, 23.11.2012. 21 sat

Podroom Drink And Music Club ponovno će preplaviti zvukovi žive glazbe koja ruši sve pred sobom, počastit će vas odličnim koncertom. Route 66, rock ‘n’ roll  bend prisutan je na zagrebačkoj klupskoj sceni od 2003. godine. Tijekom godina redovitih koncerata i nastupa, profilirali su se kao izvođači koncerata posvećenih Rolling Stonesima, postavši najrelevantniji “Rolling Stones tribute band”. 

Set lista uključuje sve najveće hitove Rolling Stonesa, od početka 1960-ih do današnjih dana. Diskografski su zastupljeni na trostrukom cd-u BlueSax! Live! 2009/10 u izdanju Croatia Recordsa. Route 66 na svakom svom koncertu osim odlične svirke pruža i atraktivan scenski nastup, što uz ogromne količine njihove pozitivne energije, zafrkancije i dobrih vibracija stvara jedinstveni “Rock ‘n’ Roll Show”.

Ekipa:
Borna Čop – vokal, gitara (Jura Stublić & Film)
Mario Jagarinec – bubanj (Jura Stublić & Film)
Jadranko Jagarinec – bas, vokal (Baruni)
Ivan Frntić – gitara, vokal (suradnik Psihomodo Popa)
Dođite i pogledajte koncert ovoga tribute benda… Upad je besplatan!

Shiny disco ball night
Subota, 24.11.2012. 21 sat

U subotu je Podroom pipremio totalku i to uz mnoštvo alkoholnih napitaka po promo cijenama… Zato pripremite svoje blještave haljinice i cipelice za ples jer očekuje vas cupkanje bez prestanka! DJ YAPA puštat će odličnu muziku, a “bombardirat” će Vas svim mogućim preradama disco hitova i mnogim drugim hitovima koji su nastali u posljednjih petnaestak godina.

Zanjišite svoje bokove uz najpopularnije ritmove strane, domaće muzike i doživite nezaboravan provod! Dakle očekuje vas još jedna luda i nezaboravna noć uz Podroom Drink And Music!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije