Vijesti / Društvo
Društvo
VOLONTERI, JAVITE SE! Humanitarna udruga Fijolina traži volontere za Porcijunkulovo!
Miroslava Novak

VOLONTIRANJE U ČAKOVCU

VOLONTERI, JAVITE SE! Humanitarna udruga Fijolina traži volontere za Porcijunkulovo!

Volonteri će biti zaduženi za promociju udruge na štandu u centru grada

Bliži nam se Porcijunkulovo, najveća kulturno-turistička manifestacija u Čakovcu.  Humanitarna udruga Fijolina traži volontere za svoj štand.

Fijolina je osnovana je 2012. godine u Čakovcu s ciljem pružanja potpore djeci i mladeži bez roditelja ili adekvatne roditeljske skrbi te je otvorila vrata svima koji volonterskim radom žele doprinijeti dosezanju ovog cilja. 

Volonteri će biti zaduženi za promociju udruge na štandu u centru grada. Na štandu će se prikupljati donacije za udrugu, a svi volonteri bit će dodatno upoznati od strane organizatora koja su njihova zaduženja za vrijeme volontiranja.

Vrijeme volontiranja je za vrijeme trajanja manifestacije, od 30.7. do 4.8.2019. Volontira se u 3 smjene, po 4 sata svaki volonter/ka (ujutro, popodne, navečer). Svaki/a volonter/ka može sam/a odabrati u kojoj smjeni želi volontirati (po dogovoru s organizatorima volontiranja i ostalim volonterima). Članovi udruge Fijolina će svim prijavljenim volonterima osigurati osvježenja te upis odrađenih volonterskih sati u volontersku knjižicu.

- Ako ste zainteresirani za ovo volontiranje, želite dodatno usavršiti svoje komunikacijske vještine i želite se upoznati više s radom udruge Fijolina te pomoći djeci bez roditeljske skrbi, javite se na mail: a.m.babic@gmail.com ili broj mobitela 099 689 6213 (Ana Maria Babić), najkasnije do 25.07.2019. - poručuju iz Fijoline.
 

Najnovije

Reci što misliš!


Vezani članci