Udruga oboljelih od leukemije i limfoma

ZA POMOĆ OBOLJELIMA Do sada se prikupilo preko 180 tona plastičnih čepova

- Hvala svima koji ste se uključili u akciju 'Plastičnim čepovima do skupih lijekova' - poručuje predsjednik Udruge Emil Vibović

Udruga oboljelih od leukemije i limfoma Hrvatske Čakovec od 2013. godine provodi projekat “Plastičnim čepovima do skupih lijekova”.

– Do sada se prikupilo preko 180 tona plastičnih čepova zahvaljujući uključenju preko 900 subjekata (škola, vrtića, društveno odgovornih poduzeća, vjerskih zajednica, udruga i građana). Za nas volontere veliki je to napor sve prikupiti na jedno mjesto i upakirati, a čepovi nam dolaze iz čitave Hrvatske: poštom, osobnim prijevozom, prijevoznicima volonterima, a na području Međimurja i Zagorja preuzimamo sami službenim vozilom UOLL-a i osobnim vozilima. Hvala svima na uključenju i čuvanju okoliša, a time pomažete oboljelima!

Na naslovnoj fotografiji je PŠ Novakovec, jedna od vrlo aktivnih u prikupljanju i medijskoj objavi o važnosti odvajanja plastičnih čepova za UOLL. Hvala učitelju Globaru koji od početka akcije uključuje sve više mještana u Novakovcu, ali i okolnih mjesta – poručuje predsjednik Emil Vibović.

Sabirni centri: 
Čakovec, Ured UOLL-a, Strossmayera 9
Pušćine: Čakovečka 45
Varaždin: Brače Radića 190
Varaždin, LOTUS 91 d.o.o. Jalkovec, Braće Radića 103a
Zagreb: E-Kolektor, Slavonska avenija 58
Osijek: Drava International, Stjkepana Radića 15

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije