Mursko Središće: Fešta za Martinje privukla veliki broj građana

U nedjelju, 11. studenog u gradskom parku Mursko Središće održana je proslava Martinja. Koliko ljudi vole dok se nešto zanimljivog događa u gradu, dokazala je i ova manifestacija koja je okupila oko 400-tinjak građana koji su uživali u druženju, ceremoniji krštenja mošta koju je predvodio Vlado Kovačić iz Hlapičine sa svojim pomagaćima, dobrim kolačima koje su pripremile vrijedne i uvijek spremne na pomoć članice Društva žena iz Murskog Središća, kušanju mladog i kuhanog vina te pečenim kestenima.

Organizatori zhvaljuju vinarima: OPG Hadela sa kupinovim vinom iz Grkaveščaka, Mirku Žižeku iz Šafarskog, Radenku Hažiću iz Jurovčaka, Mirku Mesariću i Ivanu Novaku iz Murskog Središća koji su upotpunili cijeli događaj s degustacijom vina. U pomoć su priskočili muška i ženska ekipa DVD-a Mursko Središće koji su se pobrinuli da kesteni budu na vrijeme pripremljeni.

Da atmosfera bude življa pobrinuli su se tamburaši i folkloraši KUD-a “Mura”. Zamjenik gradonačelnika Dražen Srpak i zamjenik međimurskog župana Matija Posavec zaželjeli su svim nazočnima dobrodošlicu te ugodnu zabavu. Grad Mursko Središće i Turistička zajednica Grada Mursko Središće se zahvaljuje svima koji su na bilo koji način pomogli da ova manifestacija uspije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije