liječnici obiteljske medicine humanitarci

DOKTORI NA MODNOJ PISTI Animirala ih doktorica Snježana Permozer Hajdarović

Još se ne stišavaju dojmovi humanitarne priredbe Zajedno protiv raka pjesmom, plesom i modnom revijom 2019., a koja je u četvrtak održana u čakovečkom CZK. Duboki naklon dijelu liječnika obiteljske medicine i nekima iz drugih odjela.

– Na sastanku Predsjedništva Županijske lige protiv raka Čakovec je netko predložio da ove godine reviju uz članice Lige nosi ‘primarna’. Pošto sam članica Predsjedništva, dobila sam zadatak da nađem još 6 kolegica.

>> VIDEO I FOTO Zajedno protiv raka pjesmom, plesom i modnom revijom: Stigao i Ivan Zak

Cure su poželjele da imamo mušku pratnju i tako je krenula potraga. Doduše, dobila sam neke ‘odbijenice’, ali na kraju se skupila super ekipa – kaže Snježana Permozer Hajdarović, dr. med. i Spec. ord. obiteljske medicine u Kotoribi.

Skupila je ona ekipu čiji je ženski dio nosio modele asortimana ‘Studia mode’ s prvog kata RK ‘Međimurka’. Bile su odjevene u crno bijelo kombinaciju ležernih kreacija koje su pristajale ženama jer sve od reda vole  kvalitetu, posebnost i udobnost. Muški dio ekipe nosio je svoja svečana i kvalitetna odijela.

Zamolbi kolegice, odnosno Lige su se odazvale: Vlatka Hajdinjak Trstenjak, dr. med.-Spec.ord.obiteljske med. Šenkovec, Vlatka Pleh, dr.med.-Spec.ord.obiteljske medicine, Dom zdravlja Čakovec, Jana Vrbanec, dr.med. Spec. ord. obiteljske med, Dom zdravlja Čakovec, Dora Goričanec,dr.med., Dom zdravlja Čakovec- ambulanta Sv.Marija, Irena Ujlaki Piskač, dr. med. specijalist školske medicine, Petra Pongrac, dr.med., Dom zdravlja Čakovec- ambulanta Orehovica, Franjo Carović, dr.med, Dom zdravlja Čakovec- ambulanta Goričan, Božidar Poljak, dr.med. spec.ob. medicine, Dom zdravlja Čakovec, ambulanta Donja Dubrava, Branimir Bošnjak, dr.med. Spec. ord. obiteljske medicine Dom zdravlja Čakovec, Patrik Martinjaš, dr.med, skupna praksa obiteljske medicine.

Njega su zajednički zaposlile dr. Pleh, dr. Knežević, dr. Babić, dr. Hajdinjak Trstenjak da ih mijenja za godišnji i slično i tu je još bio Domagoj Bošnjak, sin Branimira Bošnjaka, dr.med., radiologija ŽBČ. Uskočio jer nisu mogle naći drugog.

Kakav su dojam ostavili? Mnoštvo je reklo, savršeni. Pljesak je rekao sve, ali ne pljesak samo za nastup na pozornici već i pljesak što su pokazali spremnost da pokažu još jednu notu humanosti. Probili su led, znamo da im nije bilo lako. Neki su nam u povjerenju rekli kako su ponosni i na to što su ‘pobijedili pozornicu’ i da će im drugi puta biti lakše pokazavši time spremnost, ako će trebati, da ponovno uskoče u neku drugu ulogu. A sigurno će trebati…

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije