Lutkarska predstava za mališane vrtića u Šenkovcu

U sklopu provođenja “Programa mladih 2012.” dogovorena je suradnja Udruge mladih Šenkovec i Knjižnice i čitaonice Šenkovec na lutkarskoj predstavi za djecu iz Dječjeg vrtića “Vrapčić” u cilju aktivnosti i druženja mladih te doprinosa mladih lokalnoj zajednici.

Mladi su uvježbali, dok je Davorka Štrukelj, voditeljica “Programa mladih 2012. Općine Šenkovec” izradila kulise i lutke za basnu “Figaro-mačak koji je hrkao”. Basnu je odabrala Božica Mezga, ravnateljica Knjižnice i čitaonice Šenkovec. U četvrtak, 8. studenoga održana je lutkarska predstava za tri vrtićke skupine i jednu jasličku. Predstavu su na oduševljenje djece izveli Marko Krnjak, Kristina Zadravec, Maja Pavleković, Lucija Tkalec i Mihael Kostel, sve redom članovi Udruge mladih Šenkovec.

Djeca su bila oduševljena. Mladi su se družili, zabavili i napravili nešto lijepo za svoje male sumještane. Knjižnica i čitaonica pružila je malima, uz standardno upoznavanje s knjižnicom i knjigama, i dodatni, djeci blizak, sadržaj. Cijeli događaj je organiziran i sproveden povodom obilježavanja Mjeseca hrvatske knjige.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije