Humanitarna akcija: MEF za stradale u poplavi

Zbog teške situacije u poplavljenom dijelu Međimurja kod Pušćina i tamošnjih obitelji koje su ostale bez osnovnih stvari za život, Organizacijski odbor ovogodišnjeg MEF-a odlučio je dio prihoda od prodaje ulaznica u dogovoru s tamošnjim stožerom dodijeliti najteže stradalima.

Ovaj čin samo je nastavak pomoći potrebitima koju Međimurski festival provodi godinama vezano uz oboljele od leukemije i limfoma Međimurske županije. Kupnjom ulaznice od samo 40 kuna sudjelujte i vi u humanitarnoj akciji pomoći poplavljenim žiteljima Međimurja.

Show program na MEF-u

Ovogodišnji festivalski program na 10. jubilarnom MEF-u ponuditi će zanimljive goste koji će prije proglašenja pobjednika zabavljati zasigurno punu dvoranu Graditeljske škole u Čakovcu. Uz atraktivne plesačice Wild cast plesnog studija “Lena” nastupiti će bivši saborski zastupnik, general hrvatske vojske Ante Prkačin koji će svojim pjevačkim mogućnostima sasvim sigurno iznenaditi mnoge.

Na repertoaru, uz pratnju vjernog pratitelja proslavljenog harmonikaša Nedeljka Dukića, ima preko deset tisuća pjesama, a kaže da za Čakovec priprema posebno iznenađenje. Njegov Klub “Dali” (bivša Diana) koji će svečano otvoriti svoja vrata povodom Međimurskog festivala na završnom after party-u, ovih dana dobiva novo ruho sa nizom sadržajnih programa koji će biti nova vrijednost u ugostiteljskoj ponudi grada Čakovca.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije